Tjenester

DEN BESTE LØSNINGEN FOR DIN BEDRIFT

GURU Utvikling tilbyr tjenester innen salg og markedsføring. Vi har selgere til leie og vi kan ta ansvar for hele eller deler av markedsføringen av din bedrift. Vi produserer også nye nettsider og vi tilbyr kursing og oppfølging innen sosiale medier. Vi kan også bistå med backoffice-tjenester.

Vi tror at alle bedrifter kan bedre markedsføringen og øke salget. Våre oppdrag starter alltid med en kundesamtale hvor vi har fokus på hvordan GURU Utvikling kan legge til rette for bedre resultater for nettopp din bedrift.

GURU WEB & DESIGN

Tools

GURU WEB & DESIGN leverer profesjonelle nettsider som er tilpasset (responsive) PC, smarttelefoner og nettbrett. I tillegg tilbyr vi alt innen grafisk design. Vi forenkler jobben fra idé til produkt og sørger for at din bedrift markedsfører sine tjenester på en tydelig og enkel måte. Alle nettsider leveres med eget admin-panel.

Vi leverer også design av annonser og firmalogo. Etter innspill fra din bedrift leverer vi et utkast i løpet av 2-4 virkedager. Deretter jobber vi oss frem til et sluttprodukt som du er fornøyd med.

Touch Screen Device

GURU SOSIALE MEDIER

Fashion Workshop

GURU SOSIALE MEDIER tilbyr kurs, workshop og drifting av bedriftsprofiler på sosiale medier. Har din bedrift behov for en samarbeidspartner med kompetanse innen sosiale medier setter vi gjerne av tid til en samtale.

FINN DIN STRATEGI: Alle har et forhold til sosiale medier, og alle bedrifter må ta et aktivt valg på hvordan de ønsker å kommunisere med omverdenen. De fleste bedrifter har også etablert en bedriftsside på LinkedIn og Facebook, men skjer det noe mer?

Vi hjelper bedrifter til å utvikle en kommunikasjonsstrategi på sosiale medier. Vi hjelper til med opplæring, strategi og drifting.

qode interactive strata

GURU SALG

Tankekart

GURU SALG tilbyr salgstjenester innen B2B, winback, antichurn, prosjekter og selger til leie. Vi vet mange bedrifter har et ønske om å øke omsetningen, og er klare for flere oppdrag! Økt omsetning kommer sjelden av seg selv, og vi tester gjerne ut ulike markedsføringskanaler for din bedrift ved hjelp av våre selgere til leie!

Av erfaring vet vi at det er mange gode planer som ender opp som kun en plan. Hvordan ville verden sett ut for din bedrift dersom du kunne samarbeidet med et eksternt selskap med spisskompetanse innen salg?

Ved å outsource deler av salget tilbyr du dine tjenester eller produkter til et større publikum til en begrenset risiko. Vi vet at mange er redd for å ta risikoen ved å ansette flere selgere, og vi ser dermed et marked for å tilby denne tjenesten til våre kunder.

q

GURU BACKOFFICE

q

GURU BACKOFFICE tilbyr kontortjenester for små- og mellomstore bedrifter. Ønsker du å outsource eller har behov for avlastning i perioder er våre dyktige medarbeidere disponible for deg!

Mange små og mellomstore bedrifter har i kortere og lengre perioder behov for mer arbeidskraft. Arbeidsmengden er i mange bedrifter varierende ift sesong, og sykmeldinger kommer aldri beleilig. Kanskje er det også slik at din bedrift ikke har anledning til å ansette en kontormedarbeider og at daglig leder må ta arbeidet i de sene kveldstimer? Har du hatt en årlig gjennomgang av kostnadssiden? Penger spart er penger tjent!

Uansett grunn ser vi et økende behov hos mange til å leie backoffice tjenester.

Business Office