Årets sommersamling på Sanngrund

Samarbeidspartnere

– Vi liker å benytte våre kunder når vi arrangerer ulike samlinger. Denne gangen valgte vi fantastisk flotte Sanngrund. Hensikten med dette arrangementet er å samle ansatte fra alle avdelingene og våre dyktige samarbeidspartnere til et faglig og sosialt fellesskap.

Daglig leder Rune Skasberg i Guru Utvikling AS var svært fornøyd med årets sommersamling, som fant sted i strålende sommervær den første torsdagen etter midtsommer.

Et gledelig gjensyn

-Etter en krevende periode hvor de aller fleste av oss har måttet jobbe via hjemmekontor, føles det godt å endelig kunne møtes ansikt til ansikt med alle igjen. Våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere har vist stort pågangsmot fra hjemmekontorene sine, og gjort en strålende innsats for at vi og kundene våre skulle komme best mulig gjennom krisen.

Det er viktig for oss å kunne formidle dette til hver enkelt ansatt, samtidig som vi kan høste av hverandres erfaringer og jobbe mot å gjøre ting enda bedre fremover, sier Skasberg.

Rune og Stian
Med lunsjservering ved vannkanten, musikkquiz, fotoseanse og hyggelige mennesker lå forholdene til rette for en flott ettermiddag
Slik tar du gode bilder med mobilen i sommer

En drømmedag

Dagens program startet med et tilbakeblikk på de siste månedene, etterfulgt av en kreativ tankeprosess med Robert Bekkesletten. Den faglige delen av dagen ble avsluttet med introduksjonen av internkonkurransen Guru Awards, til stor glede hos de ansatte.

Robert Bekkesletten
Robert Bekkesletten

– Dette er den reneste drømmedagen, mente Kristine Slyngstad Fredriksen og Hanne Kristiansen Risvik. Dette er jo et helt fantastisk sted. Og det er flott å treffe alle ansikt til ansikt som vi stort sett bare har kontakt med på telefon eller epost. Det er en utrolig trivelig og dyktig gjeng her i Guru Utvikling som det er gøy å jobbe sammen med. Ingen av dem hadde det travelt med å komme hjem til henholdsvis Drøbak og Austmarka.

Samarbeidspartnere
Gode samarbeidspartnere – Fra venstre: Hanne, Tony og Kristine

Fremtidsrettet

For partner Robert Bekkesletten er det viktig å få involvert alle ansatte i prosessen med å tenke fremover.

-Vi har bygget opp en portefølje med kunder som virker å være veldig fornøyde med jobben vi gjør, mange av dem har allerede vært med oss i en årrekke. Men selv om det har gått over all forventning så langt, er det alltid rom for forbedring og det å bli enda litt flinkere.  Jeg må si meg veldig fornøyd med engasjementet og hva vi fikk ut av den felles tankesmien som ble gjennomført her i dag.

Godt faglig innhold, god mat, god stemning, god tilrettelegging fra arrangøren og et fantastisk vær. Man kan vel ikke be om et mer verdig punktum før sommeren, avslutter Bekkesletten.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse