Åsa Ignell Graff: Ny senior markedskonsulent i Guru Utvikling

Åsa Ignell Graff: Senior markedskonsulent i Guru Utvikling

Guru Utvikling sitt hovedkontor i Kirkenær har denne sommeren fått Åsa Graff Ignell ombord som senior markedskonsulent. Den drevne 47-åringen har lang erfaring innenfor salg og service, og gleder seg til å hjelpe kunder med deres digitale markedsføring denne høsten.

 Åsa er gift og bor i Søre Osen i Trysil med fire barn og en hund. Selv om hun absolutt kan nyte rolige dager liker hun å holde seg aktiv, gjennom blant annet å padle kajakk, sykkelturer og fjellturer. Når vinteren kommer finner du henne gjerne med ski på beina, enten dette er av typen langrenn eller slalåm.

– Jeg har masse muligheter rundt i området der jeg bor, til alle typer forskjellige aktiviteter. Så jeg trives veldig godt med det, sier Åsa.

Et jobbskifte som var verdt det

Før hun begynte i Guru Utvikling jobbet Åsa i klesbutikken Kappahl, hvor hun har vært siden hun var 17 år og bokstavelig talt har jobbet seg opp fra bunnen av. Herfra har hun tatt med seg kunnskap fra alle ledd av driften, og utviklet bred erfaring gjennom blant annet å sitte i styret, være med på prosjekter og ta del i nyetableringer.

Fra å være assisterende butikksjef gikk jeg en intern lederutdanning i Kappahl, så de siste 14 årene jobbet jeg som butikksjef i forskjellige butikker i Oslo, forteller Åsa. Jeg er det du kan kalle en “stayer” kan man vel si.

Etter lang og tro tjeneste i Kappahl ble Åsa kontaktet av Guru Utvikling, hvor hun hadde blitt anbefalt for stillingen hun har i dag. Dette var ikke et enkelt valg da hun trivdes i jobben hun hadde, men etterhvert ble det klart for Åsa at dette ikke var en mulighet hun kunne la gå fra seg.

– Jeg måtte gå noen runder med meg selv, men jeg tenkte at dette er ikke var en mulighet jeg kunne si nei til, sier Åsa. Det var spennende å gå utenfor komfortsonen, og å få muligheten til å videreutvikle seg.

Ingen dager er like

Dette valget er Åsa glad for at hun tok i dag. Hun synes digital markedsføring er veldig spennende å jobbe med, og liker godt å hjelpe bedrifter riktig vei i en digital verden som kan være vanskelig å navigere alene.

Jeg tror en stor del av denne jobben er å forstå kunden, og markedet de jobber i, sier Åsa. Det viktigste er jo at kundene blir fornøyde.

Noe Åsa trives med i Guru Utvikling er varierte arbeidsmåter og arbeidsoppgaver, hvor hun både har muligheten til å jobbe med andre kolleger og diskutere saker, men også kan jobbe selvstendig dersom hun trenger det.

– Det jeg har kjent mye på er denne miksen, da jeg trigges av begge delene. Jeg trives også innimellom med å sitte i ro, det er ofte da de kreative tankene kommer, forteller Åsa. Hittil har ingen av dagene vært like, og det trives jeg godt med.

Et friskt perspektiv

Et annet aspekt av den nye jobben Åsa liker godt er hvordan hun har fått sette seg inn i mange forskjellige bedrifter og industrier, hvor hun har funnet flere nye interesser og fått kunnskap hun kanskje ellers aldri ville tilegnet seg. Dette, kombinert med det hun beskriver som et støttende team, har gjort at Åsa trives veldig godt.

Jeg har virkelig storkost meg fra første dag, det er en helt fantastisk gjeng. Jeg har blitt så godt tatt imot, forteller Åsa.

I tillegg til sin brede erfaring med salg og service, tror Åsa noen av de viktigste tingene hun kan bidra med i Guru Utvikling er godt humør, en unike bakgrunn og god forståelse av kunder og deres individuelle behov.

– Jeg tror også jeg er god på å gjenkjenne kvalitet, og vurdere om et bilde eller tekst fungerer sammen. Jeg har alltid vært opptatt av hvordan ting presenteres og brukt denne interessen i jobbsammenheng tidligere.

 

Åsa Graff Ignell om målrettet synlighet

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse