Bli kjent med Martin – vår mann på Romerike

bildet viser et stockbilde

Vår nye medarbeider, Martin Fleisje (39), som skal ha ansvaret for Guru Utviklings satsing på Romerike er selv en ekte Romeriking. – Jeg har bodd på Romerike i 36 av mine 39 år og vil hevde jeg kjenner området veldig godt, sier Martin.

I tillegg har Martin også jobbet mot Romerike i flere år for tidligere arbeidsgivere, så for mange er nok både navnet og ansiktet kjent.

Ser frem til første kundemøte

– Jeg ser virkelig frem til å presentere Guru Utviklings produkter for bedriftene her på Romerike. Området er i kraftig vekst og jeg ser mange og spennende mulighetene for Guru Utvikling, sier Martin. Jeg ser at det er mange virksomheter som ikke synes optimalt i vår digitale hverdag. Det ønsker jeg å bidra til at de skal gjøre, sier Martin.

Bedriftsøkonom og eiendomsmegler

Martin er altså 39 år, kommer fra Nittedal, er gift og har tre barn på 14, 11 og 6. Han er utdannet bedriftsøkonom og eiendomsmegler. Hans bakgrunn er hovedsakelig fra finans hvor han har jobbet med rådgivning og forvaltning de siste 14 årene. Før det jobbet han et par år som eiendomsmegler.

Vil sette spor

– For Guru Utvikling sin del, har jeg en målsetning, tro og ambisjon om at vi skal bli en sentral aktør innenfor Digital Markedsføring på Romerike i løpet av de neste årene, sier Martin.

Martin er klar på hva som skal til for å lykkes i et marked med mange aktører. – For å lykkes må jeg selv ha tro på, og være komfortabel med produktet jeg og Guru Utvikling skal selge. Det vil jeg overhodet ikke ha noe problem med, for konseptet er like enkelt som det er genialt, understreker Martin. Dessuten må vi forstå behovet, utfordringene og målet til hver enkelt kunde. Det krever god dialog, en dialog jeg vil ta på største alvor.

– Min er erfaring er at man må ha en klar plan og god struktur på egen arbeidshverdag og vise gjennomføringsevne for å lykkes.  Samarbeid og endringsvilje, både med og hos kolleger og kunder er også viktig. – Vi må tørre å endre på ting som ikke fungerer optimalt. Gjør vi ikke det vil vi fort kjøre oss bom fast. Det skal ikke skje.

Du vil kanskje også lese: Guru Utvikling med nytt kontor på Romerike

Inspireres av personlig utvikling

Martin motiveres av å skape resultater, personlig utvikling og kolleger. Det var med andre ord et sterkt ønske om å utvide eget kompetansefelt at han takket ja til jobben som daglig leder ved Guru Utviklings kontor på Romerike. – At det blir vesentlig kortere reisevei til jobb spiller også en rolle i en hektisk hverdag, sier Martin. Reisetiden til jobb er nå fem minutter istedenfor 50 minutter.

Men det aller viktigste, og den største motivasjonen for jobb-bytte er at Guru Utvikling har et konsept, en arbeidsmetodikk og systemer jeg har tro på fremover. At jeg kjenner flere av de ansatte fra tidligere arbeidsforhold, hadde også en betydning. Dette er solide folk som vet hva de driver med.

… og om du skulle beskrive Guru Utvikling med tre ord?  Svaret kommer raskt:

Målrettet + markedsføring = merverdi!

Idretts- og friluftsfamilie

Med tre barn i alderen 6-14 år, går mye av fritiden med til å følge opp deres mange aktiviteter. Her går det både i ski, fotball, turning, skiskyting og speidern.  Familien er glad i naturen og bruker fjellhytta så ofte det lar seg gjøre.

Meld deg på kurs for å selge via sosiale medier i dag. Kurs på Elverum, Nittedal og Oslo. Les mer her.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse