Den nye damen på kundesenteret

bildet viser en ansatt

For Anita Skavåsen har de siste dagene vært både utfordrende og annerledes, men først og fremst interessante og givende. Det er nå litt over to måneder siden hun begynte på kundesenteret til Guru Utvikling AS på Kirkenær 3. januar i år. Hun stortrives i den nye jobben, og gleder seg til koronaen slipper såpass taket at hun han treffe alle de nye kollegene.

 Den første fredagen i mars sitter Anita Skavåsen på hjemmekontor i et solfylt og vårlig Flisa.

-Det har vært mye koronastengt kontor i vinter og veldig mange digitale møter. Kollegene i Oslo har jeg for eksempel bare møtt på Teams foreløpig. Selv har jeg klart å holde meg smittefri gjennom pandemien, men i likhet med alle andre gleder jeg meg voldsomt til en normal hverdag der alt fungerer som det skal igjen, sier Anita.

New York er en fantastisk by

Det er mye nytt og mye å sette seg inn i for den ferske kundekonsulenten, men erfaring fra service og kundebehandling har hun i massevis. Det er snart tre tiår siden hun gikk ut av Norsk Reiselivsskole i Oslo som nyutdannet reiselivsekspert. Det førte til jobb på bookingavdelingen til Braathens SAFE og senere i to ulike reisebyråer.

Reiselysten er fremdeles intakt, men har blitt satt mer eller mindre på hold i pandemitiden. Med en datter i Bergen og en bror i Stavanger, blir det en god del turer vestover, og hun drømmer om å snart kunne besøke noen storbyer i utlandet igjen.

-Noen favorittbyer?

Hun tenker seg om litt. Det er så mange å velge mellom.

– Det må bli New York. Det synes jeg er en helt fantastisk by, som jeg godt kunne tenke meg å besøke igjen.

Alltid et strikkeprosjekt

Det er ikke bare vårsola som smiler til Anita Skavåsen for tiden. Hun trives med den nye jobben, alle de nye kollegene, og alle de hyggelige kundene, som hun håper å få se mer til i tiden som kommer.

Hun trives utmerket i Flisa, også, det lille tettstedet i Solør der hun vokste opp, og der hun nå bor med mann og en 17 år gammel sønn på Flobergsjordet helt nederst i Kaffegata, for de som er lokalkjent i Solørs hovedstad. Eldstedatteren på 24 år bor i Bergen, og Anita har også en 21 år gammel datter i Oslo.

Hun nøler litt igjen når vi lurer på om hun har noen spesielle hobbyer. Det er vel ikke så mye å skrive om, mener hun.

-Som de fleste solunger trives jeg godt i skog og mark, og liker å gå meg en tur. Men det blir ikke så mye tid til det. Og så har jeg alltid noen strikkeprosjekter liggende. Det er ikke alltid de blir ferdige. Og om sommeren trives jeg veldig godt i kjøkkenhagen min.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse