Det polske leveranseteamet

Bildet viser tre menn som jobber i Guru Utvikling. De sitter foran en data og jobber med nettsider.

I juni 2023 var det fire år siden Guru Utvikling AS opprettet sitt «Delivery Team Poland». I dag er tremannsavdelingen en viktig del av leveranseteamet til 10-årsjubilanten. Teknisk ansvarlig Damian Kursa har vært med helt siden oppstarten.

-Vi har hatt en enorm utvikling og vekst. Teamet vårt prøver hele tiden å gjøre ting bedre, og det har vært en nøkkelfaktor i den fremgangen vi har opplevd. Det er veldig givende å jobbe for Guru Utvikling AS. Vi har et støttende og givende arbeidsmiljø med en teambasert kultur, der kollegene virkelig bryr seg. I løpet av min tid her har vi hatt en utvikling som er utrolig inspirerende, og jeg er begeistret over å være en del av et team som stadig utvikler seg og oppnår store ting, sier Damian Kursa.

Høykvalitets leveranser

Det var lederen for nysalgsteamet til Guru Utvikling AS, Christian Haakaas, som ledet arbeidet med å etablere et leveranseteam i Polen. Hensikten var å bygge opp ledende kompetanse innen digitale tjenester og produkter under Guru-paraplyen.

-På den tiden kjøpte vi stort sett slike tjenester utenfra, men vi hadde et ønske om å bygge opp kompetanse på dette i egne rekker. Vi hadde hørt gode ord om Damian Kursa via felles bekjente, og han ga et veldig godt inntrykk. Han er faglig meget sterk, og dessuten er han flink til å kommunisere med både kunder og kolleger. Nå har han fått med seg utviklerne Tomasz Musial og Radoslav Suchmiel, og sammen har de variert kompetanse innen nettstedutvikling, søkemotoroptimalisering, Google Ads-styring og grafisk design. De gjør en flott jobb for oss slik at vi kan lage høykvalitets leveranser for våre kunder.

Dyktige fagfolk

Damian Kursa forteller at teamet hans består av dyktige fagfolk med forskjellig bakgrunn og ekspertise.

-Vi har nettutviklere som behersker ulike programmeringsspråk som HTML, CSS, JavaScript og PHP. Vi har SEO-spesialister som har kunnskap om optimalisering av nettsteder for søkemotorer og forbedring av organisk synlighet. Våre Google Ads-eksperter er dyktige i styring og optimalisering av annonsekampanjer for å drive målrettet trafikk og maksimere avkastning på investeringen. I tillegg har vi talentfulle grafiske designere som tilfører kreativitet og visuell appell til prosjektene våre. Sammen samarbeider vi tett for å utnytte våre individuelle styrker og levere helhetlige digitale løsninger for våre kunder, sier Damian Kursa.

-Vi fokuserer på å forstå kundens behov, bruke beste praksis i bransjen og utnytte cutting-edge teknologier for å levere enestående resultater. Ved å kombinere vår ekspertise med en kundeorientert tilnærming, streber vi etter å levere førsteklasses digitale løsninger som møter våre kunders unike behov og bidrar til deres måloppnåelse.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse