Digital markedsføring

Det du gjorde i fjor trenger ikke være den beste utnyttelsen av markedsbudsjettet i år. Det er grunnen til at vi i Guru Utvikling gjør alt vi kan for å posisjonere våre kunder på digitale flater. Den teknologiske hverdagen utvikler seg raskere og raskere.  

Ny teknologi kan virke skremmende. Vår erfaring er at oppskriften for digital markedsføring ikke er hokus pokus.

Digital markedsføring handler om 3 faktorer: Innhold, landingsside og spredningskanaler:

Innhold er den viktigste faktoren for å lykkes digitalt, men det må være troverdig innhold. Når vi søker på nettet forventer vi å finne den informasjonen vi søker på en enkel og oversiktlig måte. Deler vi i tillegg «den gode historien» eller gode tips, vil nettsiden din få mer oppmerksomhet fra potensielle kunder. Det er også viktig å oppdatere nettsiden med nytt innhold. Da vil du ha en nettside som er levende.

Landingssiden er for eksempel nettsiden til bedriften. Det blir stadig viktigere at nettsiden er mobilvennlig. Hele 70-80 prosent av besøkene på nettsiden din kommer sannsynligvis fra mobil. Nettsiden bør også være optimalisert for søkemotorene, slik at Google finner innholdet.

Spredningkanaler er for eksempel Facebook og/eller LinkedIn. Ofte er hensikten på sosiale medier å få følgerne til å gå videre til nettsiden for å registrere seg på nyhetsbrev. Engasjer følgerne dine med relevant informasjon. De vil se dine oppdateringer i feeden sin. Ekstra synlighet på Google via Adwords vil gi nettsiden din flere besøk.

Med godt innhold, en landingsside og bevisst bruk av spredningskanaler vil søkemotorer som Google oppleve din nettside som relevant. Det vil også potensielle kunder.

Med vår løsning Guru Digital tar vi hånd om hele verdikjeden, gjennom hele året. Vi sørger for at ditt budskap og din bedrift vil synes godt på de digitale flatene. 

Med Guru Digital lager vi innholdet på nettsiden, sikrer at nettsiden din fungerer optimalt og sprer innholdet på sosiale medier. Slik blir du synlig 24/7.

Få tre timers gratis workshop
Søk nå

FÅ EN GRATIS WORKSHOP

Søk om å få en tre timers gratis workshop med oss. Vi ser på din digitale markedsføring og kommer med tips basert på hva du ønsker å oppnå. 
Nyhetsbrev fra Guru Digital
Meld deg på

INTERESSERT I GODE TIPS OM DIGITAL SYNLIGHET?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter rett i din e-postleser
close-link
Få tre timers gratis workshop
Søk nå

FÅ EN GRATIS WORKSHOP

Søk om å få en tre timers gratis workshop med oss. Vi ser på din digitale markedsføring og kommer med tips basert på hva du ønsker å oppnå. 
close-link