Engasjert webutvikler som trives med nye utfordringer

bildet viser en ansatt med en pc

Det er over fire år siden Tomasz Musiałs reise med Guru Utvikling AS begynte. Han ble ansatt i det polske leveranseteamet i 2019, og ble fort en viktig ressurs. Siden den gang har den engasjerte webutvikleren, som nylig ble tatt inn som partner i selskapet, lært og opplevd mye. Tomasz er uforbeholden i sin ros av arbeidsplassen og kollegene, og ser lyst på fremtiden.

-For tre måneder siden feiret jeg fire år med Guru Utvikling. Tiden flyr her! Jeg trives svært godt og har kun positive ting å si – dette er den beste jobben jeg noen gang har hatt, og forhåpentligvis blir det mange flere fine år fremover, sier Tomasz med et smil.

 

Storfornøyd med arbeidsmiljøet

Da Delivery Team Poland ble opprettet, var kontoret basert i Polens hovedstad, Warszawa. I forbindelse med ansettelsen i Guru Utvikling flyttet Tomasz til byen og bodde der i seks måneder. Han hadde en svært positiv opplevelse av opplæringen da han begynte og de neste årene som ansatt.

-Jeg er kjempefornøyd med arbeidskulturen i Guru Utvikling. Her blir hver ansatt sett og verdsatt, og man tar vare på hverandre. Jeg vet ikke om det er typisk for Norge eller om det er kun vårt selskap, men jeg synes det er utrolig fint, sier Tomasz.

Tomasz trekker frem det hyggelige arbeidsmiljøet og god kontakt med kolleger som spesielt positive sider ved jobben sin.

-Jeg har nære og gode forhold til alle jeg jobber med, og det at vi bor i ulike land står slett ikke i veien for å holde god kontakt. Vi er et sammensveiset team, og samarbeidet har alltid fungert veldig fint. Vi snakker med hverandre daglig over e-post og videosamtaler og ser hverandre fysisk et par ganger i året. I blant drar vi til Norge, og andre ganger kommer norske kolleger hit. Det er alltid en god tone mellom oss, og vi har mange hyggelige samtaler. Det er en veldig fin arbeidshverdag, sier han.

 

Reiseglad mann med mye på gang

Tomasz er født og oppvokst i Kraków, og bor i den berømte gamlebyen. Kraków er en av Polens eldste byer, og det historiske distriktet i sentrum av byen står på UNESCOs verdensarvliste.

-Det er veldig vakkert her og mye å finne på, men jeg tror ikke jeg skal bo her for alltid. Jeg liker å flytte på meg, og vil ikke bo for mange år på samme sted. Likevel blir jeg i Kraków en stund til siden kjæresten min studerer her, sier han.

Tomasz er en eventyrlysten mann som er glad i å reise, enten det er dagturer fra Kraków eller lengre reiser i utlandet.

– Jeg elsker å reise, oppleve nye ting og utforske ulike steder. Det er avslappende å komme seg bort fra dagliglivet og se noe nytt, selv om man ikke reiser særlig langt, sier Tomasz. Så langt har 28-åringen bodd i tre land: Nederland, Tyskland og Polen. – Spania blir nok det neste landet jeg flytter til. Barcelona er drømmen, sier han.

I tillegg til reiseinteressen, har Tomasz mye annet å holde på med på fritiden.

-Jeg er veldig glad i musikk, spesielt elektronisk musikk som house/club. Før i tiden produserte jeg musikk selv og jobbet også som DJ, og dette er fortsatt en hobby jeg er interessert i. Jeg er også opptatt av sport, spesielt å spille tennis. Før pleide jeg å spille mye fotball, men utholdenheten min er ikke som den var. Nå passer tennis bedre, ler han.

 

Nyetablert partner

Tomasz ble nylig utnevnt som partner i Guru Utvikling sammen med sin kollega og venn Damian Kursa, som er teknisk ansvarlig. Det opplever begge to som en stor ære og en veldig hyggelig anerkjennelse etter flere års innsats i selskapet.

-Guru Utvikling satset på meg siden dag én og har hjulpet meg mye med å utvikle meg i rollen min. Jeg er takknemlig for de mange mulighetene til å vokse innen selskapet, og har fått mye støtte i å utvikle ferdighetene mine og lære mer, sier Tomasz.

-Det jeg liker best ved jobben min er mangfoldet av oppgaver jeg jobber med. Det er alltid nye prosjekter, nye klienter, nytt å lære og spennende nye utfordringer å bryne seg på. Vi har det travelt, men det synes jeg er veldig gøy – hvis jeg jobbet med akkurat det samme dag ut og dag inn, tror jeg jeg ville kjedet meg!

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse