Første skritt ut i den store verden

Steffen Aaserud

Guru Utvikling AS er solid plantet på Kirkenær, med solide røtter i Finnskogen og innlandskultur. I 2017 tok virksomheten det første skrittet ut i den store verden. Det gikk til hovedstaden og Steffen Aaserud.

-Jeg skal ikke legge skjul på at det var en viss spenning knyttet til det valget jeg tok i 2017, men i årene som har fulgt har jeg fått være med på en veldig fin reise og det er gøy å løfte blikket og se på hva vi har fått til sammen. En rolle som partner er ikke noe jeg tar lett på, det inspirerer til å jobbe knallhardt videre for at vi sammen skal ta nye steg i tiden som kommer, sa Steffen Aaserud da han ble utnevnt til Partner i Guru Utvikling AS i januar i fjor.

Ingenting i veien med ambisjonene

Det er stille tirsdag ettermiddag i kontoret til Guru Utvikling AS i sagnomsuste Myrens Verksted, et steinkast fra Akerselva. Steffen har ryddet en time i kalenderen, som ellers er temmelig tettpakket med møteavtaler og kundeoppfølginger. Foreløpig holder han hodet over vannet. Han får nødvendig støtte fra kundesenteret til å følge opp kundene han har i porteføljen sin, men han skulle gjerne hatt mer tid til nysalg. Og han vil gjerne bidra til enda sterkere satsing på hovedstadsområdet. Det er ikke noe i veien med ambisjonene.

-Jeg vil gjerne bidra til å bygge opp noe skikkelig verdifullt. Det er ikke alltid åtte til fire her på kontoret, og av og til må en finne nye og litt kreative løsninger for å hjelpe kundene der de trenger det.

Solgte inn konseptet bra

Våren 2017 var Steffen tilfreds ansatt i det som den gang het Lindorff. Han jobbet med nysalg til små og mellomstore bedrifter, og var fullstendig uvitende om at det fantes et selskap som het Guru Utvikling AS. Det fikk han vite av ungdomskompisen og studiekameraten fra BI, Christian Haakaas. Om dette kanskje kunne være en mulighet til å endelig gjøre noe sammen?

-Det var såpass interessant at jeg takket ja da Christian inviterte til et møte med Rune (Skasberg) på vårparten i 2017. Han fortalte om planene de hadde for å etablere et Oslo-kontor. Det ville i så fall bare bli Christian og meg i første omgang, og bortsett fra et par potensielle kunder som Rune allerede hadde på blokka, måtte vi bygge opp det meste fra grunnen av. Selvfølgelig med god støtte fra gjengen på Kirkenær, forteller Steffen.

-De solgte inn konseptet så bra, og det var en for god mulighet til at jeg kunne la den gå fra meg. Jeg bestemte meg for å ta sjansen.

Gjelder å holde seg oppdatert

Han husker godt den første kontrakten han signerte på vegne av Guru Utvikling AS. Det var med MSS-Maskinell SnøService AS, og datoen var 27. september 2017.

-Jeg hadde bare vært på kontoret et par dager, og tenkte at det var bare å sette i gang og ringe til potensielle kunder. Det var helt tilfeldig at jeg fant fram til MSS, og jeg fikk booket møte den første uka. Selv om det har vært flere lederskifter i bedriften opp gjennom årene, er de fremdeles kunde hos oss, sier Steffen, og forteller at han merker en klar endring i markedet i løpet av den tiden han har jobbet for Guru Utvikling AS.

-Det er et litt annet utgangspunkt enn det var for seks år siden. Kundene har andre referanser. Nå er det flere som har erfaring med digital markedsføring allerede før de kommer i kontakt med oss. Det gjelder å holde seg oppdatert hele tiden. Ikke minst blir det spennende å se hvordan kunstig intelligens vil påvirke både oss og markedet.

Ser lyst på fremtiden

Steffen ser lyst på fremtiden for Guru Utvikling AS, også når det gjelder hovedstadsområdet. Han betjener kunder fra Larvik og Moss i sør til Hadelandsdistriktet i nord, og ser frem til å vokse videre.

Også daglig leder Rune Skasberg har stor tro på både Oslo-kontoret og sin høyt betrodde medarbeider:

-Steffen er en arbeidsom og dyktig medarbeider som knapt har sett seg tilbake siden han ble ansatt i 2017. Han har jobbet lojalt for at selskapet skal oppnå ambisjonene om fornøyde kunder og vekst. Steffen er faglig kompetent og er flink til å dele både kompetanse og erfaring. Siden 2020 har han vært avdelingsleder for Oslo og tatt denne utfordringen med stil. Steffen er også svært godt likt av øvrige ansatte, sa Rune Skasberg etter at Steffen ble utnevnt til partner i Guru Utvikling AS i fjor.

Flere innlegg

Bildet viser Irene, Damian og Tomasz som har blitt nye partnere i Guru Utvikling

Tre nye partnere

-Kjempehyggelig, og veldig overraskende. Det sa leder for leveranseteamet Irene

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse