Gaselle for andre år på rad

Rune Skasberg

For andre året på rad har Guru Utvikling blitt tildelt den høythengende utmerkelsen gasellebedrift. Selskapet har hatt en eventyrlig vekst de siste årene.

– Vi er veldig stolte og glade. Dette er jo en bekreftelse på at vi har gjort noe riktig, sier daglig leder Rune Skasberg, som understreker at både han og kollegene hans har ambisjoner om videre vekst.

På rett vei

De siste årene har vært innholdsrike og imponerende for Guru-teamet som nå har 14 ansatte totalt .

– Først og fremst viser veksten at vi har truffet godt med tjenestene våre. Vi får stadig flere spennende kunder og prosjekter, og næringslivet er åpenbart tilfreds med de digitale markedsføringspakkene vi tilbyr. Dessuten er vi så heldige å ha en stab av veldig dyktige medarbeidere, og vi har et svært tett og godt samarbeid med kundene våre, sier Rune, som forteller at kundene også liker det faste og forutsigbare.

– Det kommer ingen ubehagelige overraskelser fra Guru Utvikling. Vi har faste, fornuftige månedspriser, og det tror vi at kundene våre setter pris på.

Harde krav

Det er avisen Dagens Næringsliv som står bak kåringen av gasellebedriftene. Kåringen er en årlig begivenhet, og ble første gang delt ut i 2003. Ifølge DN er gasellene Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. Og det er knallharde krav til utmerkelsen. En gaselle må blant annet ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.

Kriterier for gasellebedrifter:

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått negativ vekst
  • Være aksjeselskap
bildet viser gaselle bedrift

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse