God digital sommer

Bilde humle på vei til blomst

La humla suse i sommerferien – men sus ikke bort markedsføringen!

Tiden flyr alltid avgårde, og første halvår av 2016 er straks historie. Vi ser frem mot sommerferie og late dager. «La humla suse», sier vi gjerne om ferietiden. Og det er godt! God digital sommer!

Men la ikke markedskronene suse sitt vante liv. Det vi gjorde i fjor behøver ikke være den beste utnyttelsen av markedsbudsjettet. Fordi vi lever i en mer teknologisk hverdag i år enn i fjor.  Det er grunnen til at vi i Guru Utvikling gjør alt vi kan for å posisjonere våre kunder på digitale flater. 

Ny teknologi kan være skremmende. Men vi erfarer hver uke at oppskriften for digital markedsføring ikke er hokus pokus.

Digital markedsføring handler om 3 faktorer: Landingssider, spredningskanaler og innhold.

Landingssiden er for eksempel nettsiden til bedriften. Det viktige her er at den er mobilvennlig. Mest sannsynlig er over 50% av besøket på nettsiden din fra en mobil. Spredningkanaler er for eksempel Facebook og/eller LinkedIn. Her er oppskriften å bruke korte setninger, gjerne med humor og snert.    

Men den viktigste faktoren for å lykkes digitalt er troverdig innhold. Fordi vi, som konsumenter, forventer å finne informasjon og «den gode historien» på nett. Alt er et klikk unna. Denne sannhet gjelder både for bedrifter som selger til bedrifter, og bedrifter som selger til private.

Det er både med ydmykhet og stolthet, vi i går talte opp halvårets innholdsproduksjon. Vi har bestilling på nærmere 200 redaksjonelle saker for våre kunder så langt i 2016. Disse sakene skal legges inn på kundenes hjemmesider, og deretter spres med den digitale vinden. For at våre kunder skal få mest igjen for markedsføringen i 2016.

Så takk til våre kunder som viser oss tillit i hverdagen – uten denne er vi null verdt!

Nå kommer noen velfortjente uker med sommerbad, ferieidyll og humlesusing. Men vi gleder oss allerede til nytt halvår. Der vi får lov til å utfordre våre kunder i en ny og spennende digital hverdag.

Ønsker du 3 måneders GRATIS digital markedsføring?

Bestill 12 måneders markedsføringspakke innen 15. august og vi byr på de tre første månedene.
Kryss av nedenfor for hvilken pakke du tror passer best for deg, og vi vil ta kontakt for å skreddersy en god løsning for din bedrift!

Ta kontakt med oss

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse