Guru Awards til Br2 AS

bildet viser en mann som peker på en rød bil

En flott, rød Kia EV6 og en daglig leder Thorolf Rudolfsen i storslag spiller hovedrollene i videoen som gjorde at Br2 AS vant en fortjent Guru Awards for fjerde kvartal 2022.

-Det er klart at det er stas. Det er fint å få annerkjennelse på at det vi gjør er riktig. Og filmen ble riktig bra den, ser du, sier Thorolf Rudolfsen, og forteller at han har holdt på litt med lokalrevy på fritiden de siste 10 årene.

-En kommer langt med litt humor og energi. Det er skikkelig artig å dra på litt innimellom. Og Kia EV6 er jo en helt rå bil!

Morsom og troverdig

Det er ikke rare manuset i den 58 sekunder lange videoen, men de replikkene som blir fremført blir avlevert med smil og innlevelse.

-Oppdraget vårt var å vise frem bilen, men Thorolf Rudolfsen våknet til liv da han fikk se kameraet. Han er jo det rene naturtalentet. Morsom og troverdig på samme tid, alt annet enn det du forventer av en traust bilselger, sier den rutinerte fotografen Mats Sparby, som produserte videoen på oppdrag for Guru Utvikling AS.

-Fordelen med en video i forhold til andre medier er at den er ekte og autentisk, og at levende bilder kan spille på og vekke følelser. Det synes jeg vi fikk til med denne filmen.

Bare å bjuda på

Kia EV6 ble kåret til «Årets bil» i fjor, og det var Robert Bekkesletten og Åsa Graff fra Guru Utvikling AS som mente at denne begivenheten fortjente en video.

-Vi har jo jobbet med Br2 AS i flere år, og kjenner dem godt. Thorolf er en karismatisk type med glimt i øyet. En som aldri sier nei. Da var det bare å sette i gang og bjuda på, smiler Åsa Graff.

«Årets bil»-filmen ble spilt inn i løpet av tre formiddagstimer i høst, og Mats Sparby brukte «et par dager», som han sier, på etterarbeid. Filmen ble publisert på Facebook 7. november, og ble spilt av i 464 minutter i løpet av den første måneden. Nå skal den også legges ut på You Tube og på den nye hjemmesiden til Br2 AS som designerne til Guru Utvikling AS snart er ferdig med.

En fantastisk god filmproduksjon

Guru Awards-juryen lot seg begeistre av filmen om den røde Kia´en og bilselgeren som klarer å snu det velkjente ventetidproblemet til noe positivt:

«Men et år da, kjærevene det går fort», sier Thorolf Rudolfsen i filmen, som heller oppfordrer kundene til å glede seg til at bilen kommer.

«A fantastic good film production! The quality of the video and the humor is great», mener juryen.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse