Guru Awards: -Veldig hyggelig å vinne

Daglig leder i REB Anlegg, Ingun Bakstad

-Det er både artig og uventet å få en slik utmerkelse. Det er alltid veldig hyggelig å vinne. Det som skjer på nettet og i sosiale medier er litt fremmed for oss vanlige folk, men når vi ser på tallene, så skjønner vi jo at dette virker.

Det sier daglig leder Ingun Bakstad i REB Anlegg AS etter at Romedalsbedriften stakk av med den prestisjetunge Guru Awards for andre kvartal 2021.

Imponerende leveranse

Den prisbelønte kampanjen besto av seks forskjellige annonser som gikk i perioden. Både referanseartikler og andre redaksjonelle saker, video og bilder av maskinparken var en del av kampanjemiksen. Resultatet var at nesten 22.000 mennesker ble vist over 60.000 annonser, som resulterte i over 3.500 besøk på nettsiden.

Juryen begrunnet kåringen slik:

Trafikk-kampanjen har generert svært høye klikktall til en veldig hyggelig klikkpris. En av annonsene i kampanjen genererte alene 1.676 lenkeklikk. Totalt har kampanjen generert 3.550 lenkeklikk til en snittpris på kr. 0,68 som er enorme tall! Imponerende leveranse!

Lever av anbefalinger

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri- og boligutvikling, samt nydyrking som spesialitet.

-Vi liker å si at vi gjør de jobbene andre ikke får til, og vi setter vår ære i å gjøre godt arbeid til avtalt pris. Opp gjennom årene har vi levd på anbefalinger fra fornøyde kunder, men vi ser jo at det kan være hensiktsmessig å vise oss frem på nettet og sosiale medier også. Vi fornyer stadig maskinparken vår, og vi har ikke noe imot å oppdatere oss på andre områder også, sier Ingun Bakstad i REB Anlegg AS.

Spennende kunde

Robert Bekkesletten er rådgiveren til REB Anlegg og Ingun. Avdelingslederen på Innlandet setter pris på prisen og fremhever et godt samarbeid som suksessoppskriften.

-REB Anlegg er en svært spennende bedrift å jobbe med. De er svært dyktige på det de er gode på, og da er det opp til oss i Guru å få dette frem i markedsføringen. På denne aktuelle kampanjen traff vi svært godt, og en så lav klikkpris er en god indikasjon på dette, sier en fornøyd Bekkesletten.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse