Guru Utvikling med nytt kontor på Romerike

Rune Skasberg og Martin Fleisje

Guru Utvikling satser videre, og 12. august åpnet vi enda et nytt avdelingskontor – nå på Romerike. Martin Fleisje er ansatt som daglig leder ved kontoret. I en oppstartfase kommer han til å drive kontoret alene, men vil på sikt ansette markedskonsulenter.

– Guru Romerike er vårt andre avdelingskontor, sier partner og daglig leder Rune Skasberg i Guru Utvikling AS på Kirkenær. Det er mange bedrifter som trenger hjelp med sin digitale markedsføring. Vi ser på Romerike som et spesielt interessant område å tilby våre tjenester i.

Fra før har vi ett avdelingskontor i Oslo og hovedkontoret ligger på Kirkenær. Med etableringen på Romerike er vi nå 11 ansatte, syv på Kirkenær, som har Hedmarksfokus, tre i Oslo og foreløpig en på Romerike.

– Jeg er glad for at Martin takket ja til å være daglig leder på vårt Romerike-kontor, sier Skasberg. Martin har mange års erfaring fra finansbransjen og tar med seg verdifull kompetanse inn i Guru Utvikling. Martin er «hel ved», og passer inn i vårt tankesett, sier Skasberg.

 

Romerike – et område i vekst

– Jeg gleder meg til å gyve løs på det store markedet og de mange mulighetene som finnes på Romerike, sier Martin. Romerike er i kraftig utvikling og vi ser mange bedrifter som ikke synes optimalt i vår digitale hverdag. Det ønsker jeg å bidra til at de skal gjøre, sier Martin.

Meld deg på kurs for å selge via sosiale medier i dag. Kurs på Elverum, Nittedal og Oslo. Les mer her.

Få skiller seg ut på nettet

– En god og mobiltilpasset nettside med godt og levende innhold gir et fortrinn opp mot søkemotorene. Det samme gjelder på sosiale medier. Guru Utvikling har enkle og målbare konsepter for digital markedsføring, sier Martin. Prismodellen er gunstig og vi har gode kundereferanser som viser at kundene får mye igjen for investeringen.

Kontaktinformasjon:

Rune Skasberg, 464 26 464, e-post: rune@guru-utvikling.no

Martin Fleisje, tlf. 986 01 245, e-post: martin@guru-utvikling.no

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse