Guru Utvikling ønsker sine nye kolleger velkommen

Tre nye markedskonsulenter
 
Samtidig som kjente fjes vender tilbake fra sommerferie med oppladede batterier, fylles Guru Utvikling sine kontorer denne høsten også opp avtre nye ansikter. Sofie Lindseth Sletbakken, Markus Pettersen og Åsa Graff Ignell bestemte seg i juni for å fortsette sine  karrierer i Guru Utvikling, og felles for dem er at dette er en avgjørelse de er fornøyde med.
 
Sofie og Markus jobber som markedskonsulenter på kontoret i Oslo, mens Åsa sitter som senior markedskonsulent på hovedkontoret på Kirkenær. Til tross for at de sitter forskjellige steder i landet, har de alle tre et ganske likt inntrykk av oppstarten i Guru Utvikling, og alle tre stortrives.
 
«Det er en fantastisk gjeng, og jeg har hatt en knallstart. Jeg gleder meg til ny dag på jobb hver dag,» forteller Åsa.
 
Sofie Lindseth, Markus Pettersen og Åsa Graff Ignell er nye markedskonsulenter hos Guru Utvikling
Sofie Lindseth, Markus Pettersen og Åsa Graff Ignell er nye markedskonsulenter hos Guru Utvikling

Setter pris på arbeidsmiljøet

Det er mye å vektlegge i valget av ny jobb, men blant de viktigste punktene for mange er et godt arbeidsmiljø hvor man føler seg trygg og komfortabel. Dette er gjelder også for Markus, Åsa og Sofie, hvor sistnevnte som sier det viktigste for henne når det kommer til trivsel på jobben er samarbeidet og kulturen.
 
«Alle blir inkludert, og vi lærer av hverandre. Det er ingen som blir oversett, og alle er klare over at vi er her for å hjelpe hverandre» forteller Sofie.
 
«Særlig som nyutdannet er det viktig at det er en trygghet i at man vet at man alltid kan henvende seg til kollegene sine.»
 
Markus nevner at han setter spesielt stor pris på hvordan han har blitt grundig opplært, og Åsa trekker frem gleden over å ha kolleger som vet hvordan man skal pushe nye ansatt akkurat passe slik at de både blir selvstendige men også føler seg ivaretatt.
 
«Jeg må skryte litt ekstra av Robert,» nevner Åsa. «Han har vært fantastisk til å lære bort, og han er god på balansegangen i forhold til hvor hardt man skal dytte.»
 

Kunder fra alle typer næringer

Unikt i Guru Utvikling er deres brede kundebase, noe alle de tre nyansatte raskt satte pris på. Markus sier at denne stillingen har gitt han muligheten til å jobbe med kunder innenfor forskjellige industrier, noe han har lært mye av. Sofie trekker frem hvordan å ha kunder innenfor alt fra bygg og anlegg til fiskeri gir henne innsikt hun ellers ikke ville hatt.

 
«Det beste med jobben så langt er nok at jeg har så varierte arbeidsoppgaver. Du møter så mange mennesker som driver med så mye forskjellig, og du lærer så mye av alle du snakker med,» sier Sofie.
 
«Noen ganger jobber jeg med ting som jeg ikke kan noe om fra før av og til vanlig kanskje ikke hadde lest meg opp på, men som jeg nå innser at er veldig interessant.»
 
Dette er en erfaring hun deler med både Markus og Åsa, som begge sier de synes det er spennende å få lære bredt om forskjellige industrier. Dette gjør arbeidsdagene spennende og varierte, og bidrar til at dagene ikke blir ensformig.
 
«Etterhvert som jeg får flere kunder jeg har ansvar for så kommer jeg til å bli introdusert for flere forskjellige sektorer, som gjør at arbeidsdagene vil bli relativt forskjellige,» sier Markus.
 

Gleder seg til veien videre

Etter en god oppstart er alle tre optimistiske til hvordan fremtiden deres i Guru Utvikling vil se ut, og i det Markus beskriver som en viktig næring i vekst gjelder dette også for hvordan selskapet selv vil utvikle seg.
 
«Jeg ser for meg at Guru Utvikling kommer til å fortsette med videre god vekst, slik som de har gjort de siste årene, og at de kommer til å bygge en enda sterkere merkevare,» sier Markus.
 
I prosessen med å ta Guru Utvikling til nye høyder har Sofie, Markus og Åsa allsidig kunnskap og varierte perspektiver, som på hver sin måte blir viktig for å kunne fortsette å best mulig hjelpe kunder med sin digitale markedsføring.
 
«Jeg synes det er spennende å få være del av at vi når målene våre. Det er gøy å se hvordan måten du håndterer en kunde på kan bidra til resultater og vekst,» sier Sofie.
 
Åsa sier hun gleder seg til å være med på reisen videre med Guru Utvikling, og med en litt annerledes bakgrunn blir et viktig bidrag hennes evne til å se ting fra kundens synsvinkel.
 
«Jeg strekker meg langt for å få en fornøyd kunde, det er en stor drivkraft for meg at mottakeren blir fornøyd,» sier Åsa.
 
«Jeg er sikker på at sammen kommer vi til å lykkes med å nå nye høyder.»
 

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse