Guru Utvikling presenterer Hanne og Fred

Bildet viser Hanne Kristiansen Risvik og Fred Nilsen

For å levere gode reportasjer til våre kunder trenger vi gode journalister. Vi er heldige som har to drevne og engasjerte freelancere som leverer kvalitetsreportasjer på løpende bånd. Hanne og Fred har jobbet freelance for Guru Utvikling i mange år. Med vidt forskjellige bakgrunner leverer de utmerkete reportasjer i sin egen karakteristiske stil.

Hanne er ei engasjert dame

Hanne Kristiansen Risvik har vært hos oss siden 2017 og er ei sprudlende og engasjert dame med mange jern i ilden. Hun har oppdratt og sendt seks barn ut av redet og kombinerer skriving med en 100% jobb i tillegg. Hanne definerer seg i alder som midt i 20-årene, om det er sant er ikke så viktig, så lenge det er slik man føler seg. Med bosted midt i skogen og en innsjø som nærmeste nabo henter hun krefter til alle sine prosjekt. Hun har tre bachelorgrader, blant annet i humanistiske fag, pedagogikk og eurytmi (bevegelse til musikk og språk) på sin CV som gir henne en interessant tilnærming til reportasjene hun skriver.

Hanne sier selv at «Jo mer jeg har å gjøre, jo mer energi får jeg». Hun trives godt i sin daglige jobb, men har et pasjonert forhold til skriving og fotografering, noe som står høyt på listen over det hun koser seg med på fritiden.

Trives med variasjon

Hun har vært med på den gode veksten til Guru Utvikling og trives med økende antall oppdrag med mye variasjon. Hanne elsker å skrive, «Det er så mange spennende mennesker og interessante bransjer der ute. Det gir meg så mye å få lov til å bli kjent med dem». Hun har skrevet artikler for mange av kundene til Guru Utvikling.

Hanne er et menneske som liker utfordringer og å lære nye ting. Når du får besøk av Hanne bør du være forberedt på et engasjert menneske som har et ønske om å lære mest mulig om din virksomhet. På fritiden tolker hun Shakespearskuespill, gjerne på besøk hos gode venner i England, svømmer i innsjøen rett utenfor huset og har ved ett tilfelle vært «blinken» til en knivkaster på sirkus.

Et lite utdrag av reportasjer skrevet av Hanne finner du her:
Gjestebud tre dager til ende
Guru Awards til Negarden1897

Fred leverer varene

Den neste vi vil presentere er Fred Nilsen. Han er født og oppvokst i Drøbak og har nylig gått inn i pensjonistenes rekker uten at det har bremset hans produksjon av reportasjer. Selv med bedre kompetanse på skrivemaskin enn på laptop så leverer han varene. Han kan vel kalles en ringrev med bakgrunn fra reklamebransjen, redaktør i forskjellige blader og journalist for flere store bedrifter. Faglig er han godt dekket med utdanning som lærer og i markedsføring. Fred trives veldig godt i Guru Utvikling. «Der er det veldig hyggelige folk som gir meg inspirasjon og motivasjon» sier han. «De vet hva de vil og hvordan de skal få det til, fra gründerbedrift til en etablert bedrift med stødige bein og engasjement».

På jobben så trives Fred, som Hanne, med de ulike oppdragene han får. Gleden med å jobbe opp mot et mangfold av bransjer og ulike mennesker gjør hver jobb til en positiv utfordring.

Et lite utdrag av reportasjer skrevet av Fred finner du her:
Theodor Eriksen med økt kompetanse
Den berømte kaffekoppen

Trives på hytta

På fritiden bruker Fred mye tid på hytta ved Lysensjøen og deler av vinteren tilbringes i varmere strøk. En av Freds store interesser er å følge damelaget til Kil, der er han nærmest er hoffreporter. «De får så mye ut av sine ressurser og leverer på resultater og innsatsvilje.»

En liten ting til slutt, hvis du er interessert i bil er det verdt å få med seg at Fred har deltatt på Nigel Mansells racerbilskole i Brands Hatch, England.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse