Guru Utvikling utvider med kontor i Oslo

bildet viser et stockbilde

1. september utvidet Guru Utvikling sin satsing og åpnet kontor i Oslo. Christian Haakaas  (t.v.) og Steffen Aaserud betjener kontoret.

Christian Haakaas er daglig leder ved Oslo-kontoret. Kontoret er i tillegg betjent med en dyktig senior markedskonsulent, Steffen Aaserud.

Kontor i Myrens verksted

Christian Haakaas (t.v.) har vært knyttet til Guru Utvikling siden årsskiftet og har hatt sin base på Hadeland. Nå blir han daglig leder på det nyåpnede kontoret i Sandakerveien 24 C i Oslo.

Både jeg og senior markedskonsulent Steffen Aaserud gleder oss til å representere Guru Utvikling og alt de står for her i Oslo-området, sier Christian Haakaas.

Spennende satsing i Oslo-markedet

Jeg er glad for at Christian takket ja til å være daglig leder på vårt Oslo-kontor, sier partner og daglig leder av Guru Utvikling AS, Rune Skasberg (t.h.).

Vi ser på Oslomarkedet som svært spennende. Her er det mange bedrifter som ikke synes optimalt i vår digitale hverdag. De har ikke selv kapasitet til å jobbe med det. Både Christian og Steffen er «hel ved», og passer inn i vårt tankesett, sier Skasberg.

Alle vil synes, men få skiller seg ut

Christian Haakaas erfarer at bedriftsledere vet at det er viktig å synes på nettet. For mange blir digital markedsføring venstrehåndsarbeid. Intensjonen er god, men det blir for mange andre daglige gjøremål. – En god og mobiltilpasset nettside med godt og levende innhold gir et fortrinn opp mot søkemotorene. Det samme gjelder på sosiale medier. Guru Utvikling har enkle og målbare konsepter for digital markedsføring, forteller Haakaas.

Jeg gleder meg til å gyve løs på det store markedet og de mange mulighetene som finnes i Oslo-området, sier Christian Haakaas. Vår prismodell er gunstig og vi har gode kundereferanser som viser at våre kunder får mye igjen for investeringen, avslutter Haakaas.

Kontaktinformasjon:

Christian Haakaas, 934 22 194 Epost: christian@guru-utvikling.no

Steffen Aaserud, tlf. 952 51 459 Epost: steffen@guru-utvikling.no

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse