Hils på Kaia og Emilie – våre to nyutdannede mediegrafikere!

Kaia Håkonsen og Emilie Tyskeberg

Kaia og Emilie er ekstra glade og smiler fra øre til øre. Ved siden av jobben som henholdsvis kundekonsulent og markedskonsulent hos oss i Guru Utvikling, har de lagt bak seg et år med intense studier. Nylig fikk de beviset på at de har bestått fagprøven som mediegrafikere.

– Kaia og Emilie har vist en imponerende innsats det siste året. De har håndtert krevende studier, i en allerede hektisk periode, samtidig som de har fulgt opp våre kunder og sine egne kollegaer på en god måte. Vi i Guru ønsker hele tiden å utvikle oss og å styrke vår interne kompetanse. Dette løftet betyr at vi kan yte enda mer for våre kunder og håndtere en økende mengde grafiske oppdrag, sier en entusiastisk Irene, leder for vårt kundesenter.

Hektisk prøveuke

Det var en intens fagprøve de to nyutdannede måtte gjennom. En hel uke var satt av til omfattende teoretiske og praktiske oppgaver. Oppgavene besto av design av logo, grafisk profil og kampanjer for både print, Google, Facebook og Instagram til et forhåndsbestemt konsept. Alt arbeidet måtte dokumenteres fortløpende i et dokumentasjonsnotat.
– Sammen med oppgaven leverte vi et refleksjonsnotat der vi vurderte vår egen oppgaveløsning, sier Kaia og Emilie, som ikke overraskende var både slitne og glade da de to sensorene fra fylkeskommunen godkjente prøven.

Stolt av jentene

– All ære til Kaia og Emilie. Vi er stolte av jentene og veldig glade for det de har fått til, roser daglig leder Rune, og forteller at selskapet fikk godkjenning som lærebedrift for et drøyt år siden.

Ifølge Utdanning.no er denne godkjenningen et krav for at en virksomhet skal kunne ansette en lærling. Ordningen stiller krav til kapasitet, kompetanse, relevante arbeidsoppgaver som oppfyller målene i læreplanen for lærlingen, og en faglig leder som ivaretar opplæringsansvaret i samsvar med opplæringsloven.

-Vi ønsker å være et positivt bidrag i lokalsamfunnet og har nå bevist for oss selv at vi kan kombinere målrettet opplæring med en ellers travel hverdag og et ønske om alltid å yte vårt beste for kundene våre, sier en tydelig fornøyd Rune.

Hele Guruteamet gratulerer med bestått fagprøve!

 

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse