Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å tilpasse en nettside for å rangere i det ”organiske” søket i de store søkemotorene. Søkemotorene benytter egne algoritmer for å bestemme rangering på søketreffene. En nettside som lages av Guru Digital er alltid tilpasset søkemotorene. Vi tilbyr også avansert søkemotoroptimalisering, for de som har ekstra behov for utvidet synlighet i de største søkemotorene.

Selger du produkter eller tjenester er det i dag ”et must” å være godt synlig i søkemotorene. Å google har blitt et verb, og når vi utfører et søk i en søkemotor gjør vi dette på behov. Synlighet i søkemotorene handler om å møte potensielle kunder når de er i kjøpsmodus.

Prosessen med optimalisering i søkemotorene skjer ikke over natta, godt forarbeid, god teknisk gjennomføring og oppfølging over tid, fører til et stort volum av besøk fra potensielle kunder. Er nettsiden fylt med godt innhold som engasjerer, vil sjansen være stor for at akkurat din bedrift blir kontaktet.

Steg for god utførelse av søkemotoroptimalisering

1. Sikring av at ditt publiseringsverktøy kan benyttes

Det fins utallige publiseringsverktøy og ikke alle kan levere teknisk søkemotoroptimalisering. Vi ser på verktøyet du benytter. Det vil være sløsing av alles tid om jobben ikke lar seg utføre.

2. Behovsanalyse

Hvor godt er din nettside optimalisert i dag? Hvilke søkeord ønsker du å rangere på? Vi utfører en analyse av hvor du er og hvor du ønsker å være. Google AdWords er genialt for å definere de mest populære søkefrasene.

3. Utføring av arbeid

En stor del av jobben ligger i å utføre endringer som sørger for høyere relevans i søkemotorene. Vi står for teknisk optimalisering. Sammen ser vi på innhold.

4. Tips om forbedringer

Det kan være at nettsiden ikke er optimal i forhold til lastetid eller synlighet for mobilbrukere. Algoritmene for søkemotoroptimalisering går langt over teknisk optimalisering og innhold.

5. Oppfølging av resultater

I de fleste bransjer kommer vi langt ved å utføre et større arbeid med en nettside. Resultatene når vi med oppfølging. Bruk av analyseverktøy, Google sine egne verktøy og stadig forbedringer sørger for at vi når våre mål.

Andre tjenester innen søkemotoroptimalisering

  • Bistand ved overføring til ny nettside eller nytt domene
  • Rapportskriving for bedrifter som ønsker å gjøre jobben selv, men trenger eksperter til å forklare hva som må gjøres
Nyhetsbrev fra Guru Digital
Meld deg på

INTERESSERT I GODE TIPS OM DIGITAL SYNLIGHET?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter rett i din e-postleser
close-link
Få tre timers gratis workshop
Søk nå

FÅ EN GRATIS WORKSHOP

Søk om å få en tre timers gratis workshop med oss. Vi ser på din digitale markedsføring og kommer med tips basert på hva du ønsker å oppnå. 
close-link