Innholdsmarkedsføring med hjelp fra Guru Utvikling

Content marketing eller innholdsmarkedsføring har vært den store snakkisen hos mediehus all over the world de seneste årene. Nå kan din bedrift få innholdsmarkedsføring med hjelp fra Guru Utvikling.

Hva er innholdsmarkedsføring?
I følge Wikipedia er innholdsmarkedsføring (på engelsk content marketing) en strategi for markedsføring som går ut på å produsere innhold som er av interesse for personer som bedriften definerer som potensielle kunder.

Dette er jo ikke spesielt nytt, og hvorfor er dette blitt en suksess i USA – og nå på full fart inn i Norge? Vi gir deg noen grunner til at også små og mellomstore bedrifter bør prioritere noe av sitt markedsbudsjett til dette i 2016:

  • Du styrer selv innholdet
  • Du skaper dynamikk på din nettside (dersom du poster saken din der) som igjen er positivt for søkemotorer som Google
  • Du gir dine følgere en historie som er lettere å like på sosiale medier (for du deler selvsagt historien her) enn ren markedsføring av dine produkter og/eller tjenester
  • Du skaper godt innhold til dine nyhetsbrev

Har du ingen journalist/innholdmarkedsfører ansatt? Ta kontakt med oss i Guru Utvikling for å skreddersy gode løsninger for din bedrift!

Usikker på hva vi kan? Vi tilbyr første sak til introduksjonspris kr 1.500,- eks.mva. ved bestilling før 15.april. Ta kontakt i dag.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse