Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon

by Tony mai 11, 2017
Få oppdaterte nettsider gjennom året -

(nesten) uten å løfte en finger

Nettsiden er ikke oppdatert på måneder, nyhetsbrevet ble ikke sendt, ambisjonen om bloggen er glemt for lengst. Og de 3 som har sluttet i år ligger fortsatt på ansattsiden…

Ofte er intensjonen bedre enn tiden til å gjennomføre. Og ofte går manglende ressurser ut over nettsiden. Ikke fordi den er uviktig. Eller at det er vanskelig å logge inn på admin-panelet. Men hva var nå passordet igjen? Ofte tar prosesser med å lage nye nettsider så lang tid at innholdet ikke ble prioritert. Og etter lansering blir ikke innholdet oppdatert. Det eneste som skjer er at du taper kunder og salg.

Høres det kjent ut?

Et smart grep du kan gjøre for å få jevnlige oppdateringer på nettsiden er å få hjelp av tekstforfattere. Derfor har Guru Utvikling laget 2 produkter som hjelper deg i hverdagen:

Du kan kjøpe klippekort på redaksjonelle saker gjennom året.

Vi produserer det innholdet du vil ha. Om det er intervju med en referansekunde, nytt produktområde eller at en av de ansatte har 40 års jubileum som ansatt. Vi produserer innholdet som avtalt, og du får en fil med tekst og bilde. Klart til å legges ut på din nettside

Guru DIGITAL gir deg 100% digital markedsføring gjennom året.

Gjennom denne løsningen får du nye og oppdaterte nettsider gjennom året – (nesten) uten å løfte en finger. Vi tar ansvar for det praktiske på nettsiden, innhold, bilder. Samt sosiale medier.

Motta nyhetsbrev fra oss

Nyhetsbrev fra Guru Digital
Meld deg på

INTERESSERT I GODE TIPS OM DIGITAL SYNLIGHET?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter rett i din e-postleser
close-link
Få tre timers gratis workshop
Søk nå

FÅ EN GRATIS WORKSHOP

Søk om å få en tre timers gratis workshop med oss. Vi ser på din digitale markedsføring og kommer med tips basert på hva du ønsker å oppnå. 
close-link