Kaia og Steffen er våre nye partnere

Kaia og Steffen, Guru Utvikling

Kaia Martine Håkonsen og Steffen Johnsrud Aaserud ble nylig tatt inn som partnere i Guru Utvikling AS. Vel fortjent, mener daglig leder Rune Skasberg.
 
-Dette er en anerkjennelse som de får for utmerket innsats gjennom flere år. Det at Kaia og Steffen nå får partnerskap betyr også at vi skal satse enda mer på dem, både når det gjelder faglig og personlig utvikling, men også med mer ansvar. Vi ønsker å vise at vi satser på våre ansatte. Det er deres kompetanse og innsats som gjør at vi lykkes, understreker Skasberg.

Kaia Håkonsen er ny partner i Guru Utvikling.

Bidratt til økt verdi til selskapet

Rune Skasberg er svært fornøyd med sine to nye partnere. Han beskriver Kaia Martine Håkonsen som «en pliktoppfyllende og dyktig medarbeider, som kjenner Guru Utvikling svært godt».

-Siden hun først ble ansatt i 2015 har hun jobbet hardt for at selskapet skal oppnå våre ambisjoner om fornøyde kunder og vekst. I tillegg har hun med stil tatt etterutdanning som mediegrafiker noe som har gitt økt verdi til selskapet. Kaia er også svært godt likt av de øvrige ansatte, noe utmerkelsen Guru Employee Q3 – 2020 er et synlig bevis på.

Steffen Aaserud er ny partner i Guru Utvikling.

En arbeidsom og dyktig medarbeider

Daglig leder Skasberg mener Steffen Johnsrud Aaserud er den viktigste faktoren for at Oslo-avdelingen er blitt det den er i dag.

-Steffen er en arbeidsom og dyktig medarbeider som knapt har sett seg tilbake siden han ble ansatt i 2017. Han har jobbet lojalt for at selskapet skal oppnå ambisjonene om fornøyde kunder og vekst. Steffen er faglig kompetent og er flink til å dele både kompetanse og erfaring. Siden 2020 har han vært avdelingsleder for Oslo og tatt denne utfordringen med stil. Steffen er også svært godt likt av øvrige ansatte, noe utmerkelsene Guru Employee Q1 – 2021 og Guru Employee Q2 – 2021 er synlige bevis på.

Fornøyde med utmerkelsen

Det var ingen tvil om at utmerkelsen ble satt pris på av Kaia og Steffen:

-Jeg setter stor pris på tilliten, og skal fortsette å stå på for at vi skal oppnå våre ambisjoner, sier Kaia Martine Håkonsen.

Avdelingsleder i Oslo, Steffen Johnsrud Aaserud følger opp:

-Jeg skal ikke legge skjul på at det var en viss spenning knyttet til det valget jeg tok i 2017, men i årene som har fulgt har jeg fått være med på en veldig fin reise og det er gøy å løfte blikket og se på hva vi har fått til sammen. En rolle som partner er ikke noe jeg tar lett på, det inspirerer til å jobbe knallhardt videre – for at vi sammen skal ta nye steg i tiden som kommer.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse