Kalender for Veflen Entreprenør AS er vinner av Guru Awards

Kalenderen til Veflen Entreprenør vant Guru Awards Q4

Det var Veflen Entreprenør AS som vant Guru Awards Q4 for et populært og spesielt kalenderprosjekt som nå er inne i sitt tredje år. Veflen-sjef Hans Otto Veflen synes det er moro å bli gjort stas på med en slik pris. 

-Vi liker veldig godt å vinne. Det er stas å bli lagt merke til og hyggelig at folk synes at det vi gjør er bra, kommenterer Hans Otto Veflen. 

 

Veldig godt mottatt 

Juryen mener prisen til Veflen Entreprenør AS er særdeles velfortjent I begrunnelsen heter det: 

«For tredje året på rad har Veflen i samarbeid med oss produsert en intern kalender. Prosjektet består av fotooppdrag, grafisk bearbeiding, samt månedlige tekster til nettsiden. Årets kalender er krydret med ny grafisk profil og fremstår profesjonelt og gjennomført. Meget godt arbeid fra A til Å.» 

-Det begynte med at vi så oss om etter måter å synliggjøre de dyktige medarbeiderne våre og presentere dem på en god måte. Vi hadde flere tanker til å begynne med, og diskuterte litt frem og tilbake før vi fant ut at en kalender var en god måte å gjøre dette på. Nå henger det et bilde av en av dem på veggen til enhver tid, og i tillegg blir vedkommende presentert på Facebook og hjemmesidene den måneden de representerer. Vi synes selv dette fungerer veldig bra, og kalenderen har blitt veldig godt mottatt både internt hos oss og utenfor huset, forteller Hans Otto Veflen. 

Kalender Veflen 2022
Forside kalender Veflen 2022.

 

Lang historie 

Veflen Entreprenør AS, slik vi kjenner selskapet i dag, ble stiftet 1. januar 2006, men selskapets historie strekker seg helt tilbake til 1954. Da startet nemlig Otto Veflen sitt entreprenørfirma på Skarnes i Sør-Odal kommune. Den første tiden var hovedtyngden av oppdrag innen jord- og skogbruk. I 1956 fikk firmaet sin første kontrakt med Telegrafverket, som det het den gangen, og har siden den gang hatt større og mindre oppdrag for Televerket/Telenor hvert år fram til i dag. 

Veflen Entreprenør AS har i stor grad spesialisert seg på leveranser av kabelanlegg for Teleselskaper og Energiverk, Fjernvarmeanlegg, VA-anlegg samt andre samferdselstekniske anlegg i sterkt trafikkerte områder. Geografisk har firmaet hatt oppdrag over hele landet, men har de siste 30 årene satset spesielt på Østlandsområdet med hovedvekt på Oslo, Akershus og Hedmark. I tillegg til hovedkontoret på Skarnes har selskapet avdelingskontor i Oslo. Veflen Entreprenør AS har i dag over 100 dyktige medarbeidere, i tillegg til et stort antall innleide og underentreprenører. Flere av medarbeiderne har vært ansatt i mer enn 30 år. 

 

Nok av dyktige medarbeidere 

Veflen-sjefen roser samarbeidet med Guru Utvikling AS, som han synes blir stadig bedre.  

-Det fungerer veldig bra, både med kalanderen og arbeidet for øvrig. Vi har jo jobbet sammen noen år, og vi blir bedre og bedre kjent ettersom årene går. De vet hva vi har behov for, og vi vet hva vi kan forvente fra dem, sier Hans Otto Veflen, som ikke ser bort fra at det blir enda en kalender til neste år. 

-Det var en del skepsis til å begynne med av typen «hva skal jeg på veggen å gjøre» og «hvorfor skal det skrives om meg på Facebook». Nå har det snudd. De fleste synes det er stas å være med på dette prosjektet. Så vi har ikke bestemt oss enda for om det blir en ny kalender til neste år. Men vi rundet 100 ansatte i fjor, så vi har nok av materiale. Vi har dyktige medarbeidere til adskillige kalenderår.  

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse