Marit-Randi Granseth er vår nye innholdsansvarlig

bildet viser et stockbilde

Denne uken ønsket vi Marit-Randi Granseth velkommen som fast ansatt i Guru. Det er ikke uvanlig at mennesker bytter jobb. Men historien til Marit-Randi og Guru er litt motstrøms.

I vinter ble vi ble tipset av NAV om at Marit-Randi var på jobbjakt. Etter et kort jobbintervju bestemte vi oss for å ha henne hos oss over en tre måneders periode til å begynne med. Hadde det ikke vært for dette tipset ville ikke Marit-Randi vært her i dag som fast ansatt.

Vi var ikke på jakt etter ny innholdsprodusent. Men Marit-Randi er bare et oppkomme av glede, dyktighet og innsats. Så vi måtte bare ansette henne – før noen andre gjorde det. Hennes erfaring etter 34 år i Storebrand er gull verdt for oss og våre kunder.

I Storebrand jobbet Marit-Randi med internkommunikasjon, var skribent og fotograf ved siden av å ha redaktøransvaret for konsernets internmagasin samt enhetssider på intranettet.

Her er 8 korte om Marit-Randi:

Hvilken farge er finest: Rød, fordi det er en munter, glad og levende farge. Den gir energi og kraft.

Favorittord: Kjære

Leser aller helst:
Jo Nesbø. Men den aller beste og mest fengende boka jeg har lest er Øya av Victoria Hislop.
Boka er fra virkeligheten og handler om en britisk ung kvinne som jakter på sin greske mors mystiske fortid. Historien fører henne til øya Spinalonga utenfor Kreta som var øykoloni for de utstøtte spedalske.

Hvilket ord brukes alt for lite? Bra!

Godt innhold er: Godt innhold er når de jeg henvender meg til oppfatter budskapet som enkelt, tydelig og lettlest.

En lang tekst er ikke bedre enn en kort – tvert imot. Lesere på nett skummer tekster mer enn de leser. Derfor må tekstene være poengtert og strippet for unødvendige og vanskelig ord.

Beste ferieminne: Det er to ferieturer jeg har samlet ekstra mange gode minner fra – Belize og Thailand. I Belize og Cay Culker kom vi tett på kulturen og menneskene, og Thailand – ja det lever opp til kallenavnet sitt – smilets land.Thailand var fascinerende med sin vennlighet, matkultur og spesielle klima.

I Belize og Cay Caulker (backpacker-øya) tok man dagen som den kom. «Go slow man» var mottoet på denne øya. Det var med skrekkblandet fryd at vi reiste ut på «revet» i ei balje av en sightseeing-båt.

På revet lokket kaptein Rasch på rokkene med rått kjøtt. Etter noen minutter var de rundt oss. Rasch godsnakket med de og tok de opp så vi også fikk klappet på dem – veldig, veldig spesielt øyeblikk. En nurse shark (sykepleierhai) kom også svømmende forbi oss ute i vannet der.

Hvorfor jobbe i Guru? Guru er et kjempespennende selskap i sterk utvikling. Med sine mange og interessante kunder i ulike bransjer vil jeg lære noe nytt hver gang jeg skal skrive tekster, både om bedriften og kundene deres. Som innholdsansvarlig vil mine oppgaver i hovedsak være å skrive innhold på kundenes nettsider.

Gleder meg til: Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med kundene, skrive selgende og gode tekster samt bidra til at Guru sine kunder skal synes og lykkes i den digitale hverdagen.

Trenger du hjelp til språkvask av tekstene på nettsiden?
Eller å få laget nye tekster?

Kontakt Marit-Randi på 934 80 384 eller marit@guru-utvikling.no

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse