Markus Pettersen: Ny markedskonsulent i Guru Utvikling

Markus Pettersen

Nye kunder av Guru Utvikling kan denne høsten få hjelp av Markus Pettersen, som etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføringsledelse på BI ønsker å videreutvikle seg som markedskonsulent. Markus er 22 år, opprinnelig fra Jeløya, glad i tennis og bor i Nydalen.

Med seg fra studietiden har Markus en fordypning i digital markedsføring, og han ser frem til å bruke høsten på å hjelpe kunder av Guru Utvikling med å løse sine utfordringer innenfor nettopp dette, som markedskonsulent.

Jeg er en kontaktperson de kan henvende seg til innad i bedriften, og som hjelper dem med å løse problemer, sette opp markedsplaner og så videre, forteller Markus. Jeg sitter med mye teori som jeg nå gleder meg til å prøve i praksis.

Dreven som konsulent

Tidligere har Markus jobbet som salgskonsulent for både Peisselskabet og Ice, hvor han har fått kunnskap og erfaringer han tar med seg videre som markedskonsulent. Innsatsen lagt inn i tidligere jobber var også grunnen til at han fikk jobben han nå har i Guru Utvikling.

– Jeg ble anbefalt av den gamle sjefen min, og så kontaktet de meg, sier Markus.

Selv om han bare har vært i rollen som markedskonsulent i et par måneder, er Markus så langt veldig fornøyd med jobben, og setter stor pris på hvordan hans nye kolleger har hjulpet han inn i rollen.

Det er et åpent og hyggelig miljø, og man blir tatt veldig godt imot, sier Markus. Det beste med jobben så langt er nok graden av opplæring jeg har fått. Jeg har blitt veldig grundig opplært, og fått tett oppfølging hele veien. Det har virkelig blitt tilrettelagt for at jeg skal kunne lykkes i jobben.

Viktig å holde seg oppdatert

For å gjøre det bra tror Markus selv at det er viktig med kontinuerlig og jevnt arbeid, og å til enhver tid holde seg oppdatert på hva som skjer innenfor digital markedsføring.

– Det er en bransje hvor man er nødt til på henge med i svingene, påpeker Markus. Jeg tror det, blandet med godt arbeidsmot og kontinuerlig arbeid, er det viktigste for å lykkes.

Når det kommer til hva som gjør at han selv trives på jobb sier Markus det er viktig med et profesjonelt arbeidsmiljø hvor man blir tatt på alvor. Dette er noe han er glad for at Guru Utvikling også har fokus på.

– Det må også være rom for å komme med egne ideer og egne meninger, som faktisk blir lyttet til, spesifiserer han.

Markus Pettersen om markedsplan

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse