Nok en vellykket sommersamling på Sanngrund

Arbeidsmøte på Sanngrund

Det ble en annerledes dag på jobben da Guru Utvikling AS samlet alle sine medarbeidere til felles økt på sommervakre Sanngrund onsdag 15. juni. Foruten daglige arbeidsoppgaver, besto dagsordenen av en solid dose kollegial mingling, en kort, men motiverende treningsøkt, og en aldri så liten gjennomgang av status og forventninger på arbeidsplassen.

 -Min seanse var ikke det viktigste i dag. Vi er opptatt av å bygge et team hvor alle spiller en viktig rolle. Det synes jeg vi får til bra. Vi er veldig fornøyde med det som har skjedd med bedriften siden siste gang vi møttes alle sammen, og at vi har lagt et godt grunnlag for videre vekst. Vi ønsker oss enda flere kunder, men det er et like viktig mål at vi fortsetter å utvikle oss rent faglig. Jo mer vi klarer å øke vår egen kompetanse, jo bedre jobb gjør vi for våre kunder. Det gjelder for hver og en av oss, men også hele bedriften sett under ett, sa daglig leder Rune Skasberg etter samlingen.

 

Arbeidsmøte på Sanngrund
Sosial arbeidssamling på Sanngrund. Fra venstre: Åsa, Steffen, Robert, Sofie og Håvard.

Enda flottere i virkeligheten

Det er tredje gangen på rad at den tradisjonsrike sommersamlingen til Guru Utvikling AS ble lagt til vakre Sanngrund, men det er to år siden sist. En av de som syntes det var fint å møte medarbeidere fra Oslo- eller Warszawa-kontoret var leder for leveranseavdelingen, Irene Skoglund.

-Vi har hatt jevnlige møter på telefon og Teams gjennom hele pandemitiden, men det er faktisk første gang jeg møter flere av medarbeiderne mine ansikt til ansikt. Veldig inspirerende, og en stor dag for meg personlig, syntes leveranselederen.

-Og alle sammen var jo enda flottere i virkeligheten enn de ser ut på dataskjermen.

 

Arbeidsmøte på Sanngrund
Vår leder Rune i samtale med våre utviklere Damian og Tomasz.

Samhørighet og faglig fellesskap

Det store møterommet på Sanngrund var for anledningen dominert av en stor hestesko der Guru-folkene satt og jobbet, mens en og annen, blant dem lederen for Oslo-kontoret, Steffen Aaserud, hadde funnet seg et bord mer for seg selv.

-Jeg holder på å forberede meg til et viktig møte, men jeg hører godt hva dere sier likevel, smilte Aaserud.

Både Kaia Martine Håkonsen, som nylig ble utnevnt som partner, og Christian Haakaas, som er leder for nysalgsteamet, mente at en slik arbeidssamling bidrar til å skape samhørighet og faglig fellesskap. Det mente også de to polske medarbeiderne Damian og Tomasz, som besøkte Norge for første gang.

-Flott natur og flotte mennesker. Vi har jo sett bilder, men det er enda bedre å se det med egne øyne. Det er fint å møte kollegene våre også. Vi kjenner de fleste fra før, men pga pandemien har vi bare hatt digitale møter med de seneste ansatte. Det er flott å være med på et slikt arrangement, og møte medarbeiderne våre ansikt til ansikt, sa de to polske utviklerne.

Arbeidsmøte på Sanngrund
Avdelingsleder for Oslo, Steffen, trengte noe tid for seg selv for å forberede et kundemøte.

Flere innlegg

Bildet viser Irene, Damian og Tomasz som har blitt nye partnere i Guru Utvikling

Tre nye partnere

-Kjempehyggelig, og veldig overraskende. Det sa leder for leveranseteamet Irene

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse