Tilpasset alle enheter og knyttet til søkemotorer og sosiale medier

Nettside fra Guru Utvikling

En nettside er ikke lenger bare en plakatside. Med mobilen i lomma er alt et klikk unna. Derfor har vi også skapt oss forventninger av hva vi kan finne på en nettside. Liten skrift, feil informasjon eller ingen informasjon på nettsiden skaper frustrasjon.

Vi i Guru Utvikling vet vi hva som kreves av en nettside. Og vi har kunnskapen som er nødvendig for at din bedrift skal lykkes på nett.

Nettsiden må være tilpasset alle enheter, slik at den er lett å lese fra mobil, nettbrett eller pc.

Det holder ikke bare å ha en god nettside, den må bli funnet av målgruppen. Derfor vet vi hvor viktig det er at den blir funnet gjennom søkemotorer og sosiale medier.

Godt innhold er nøkkelen til en god brukeropplevelse. Godt innhold er også nøkkelen til å bli funnet i søkemotorer og skape engasjement fra brukere.

Vi erfarer ofte at bedrifter ikke har tiden til å bygge en optimal nettside. Ønsker du derfor å fokusere på det du er god på, kan vi hjelpe deg fra A til Å. Ønsker du å være sterkt delaktig i produksjonen, tilpasser vi oss deretter.

Forvent mye

Få enda bedre resultat

Responsive
Innhold
Søkemotorer
Wordpress
Nettbutikk
Formålsfokusering

Nettsiden skal være tilpasset alle enheter – uavhengig av om eksisterende og potensielle kunder benytter pc, nettbrett eller mobil, skal nettsiden være enkel å navigere og gi den informasjonen som er nødvendig for å generere henvendelser.

En nettside er lite uten godt innhold. Er det slik at du ikke har optimalt innhold til din nettside, tilbyr vi innholdsproduksjon. Innhold er viktig for alt; presentasjon av dine produkter og tjenester, for å skape salg og for å bli funnet i søkemotorene.

Innholdsmarkedsføring

Innhold på nettsiden ut fra behov, presentert som en redaksjonell sak og/eller video

Nyhetsbrev

Bruke innholdet aktivt på nyhetsbrev.

Spredning

Spredning av innholdet på relevante sosiale medier og/eller annonser på Google Adwords

Å ha en nettside med lite trafikk er som ha en butikk ingen finner. I tillegg til sosiale medier og nyhetsbrev er den fremste trafikkskaperen til nettsider, søkemotorer, i første omgang Google. Vi tilbyr nettsider som er tilpasset de største søkemotorene, og har du et ekstra behov for profilering i søkemotorene tilbyr vi avanserte løsninger for å nå de mål du har.

Vi benytter først og fremst WordPress til å utvikle våre nettsider. WordPress er den mest benyttede publiseringsløsningen i verden, og er open source, det betyr at det fins tusenvis av utviklere som daglig gjør WordPress bedre. Det er få utfordringer som ikke kan løses i WordPress, og det er i tillegg brukervennlig og godt tilpasset søkemotorer.

Vi tilbyr nettbutikker laget i WordPress. Du velger selv om du ønsker betalingsløsning og hvor stor nettbutikken skal være. Vi tilpasser oss etter ditt behov. Våre nettbutikker kan knyttes til de store regnskapsprogrammene og det fins en rekke løsninger på varelager og andre nyttige verktøy som kan forenkle hverdagen for nettbutikk-eiere.

Med et gjensidig samarbeid på å forfatte produktoversikter og skape innhold som tekster og bilder, kan nettbutikk-drømmen bli realitet og ditt firma vil øke omsetningen på nett.

Nettsiden må ha et formål. Er du ute etter å generere henvendelser til salg, må du styre leseren til å ta kontakt. Ønsker du salg i en nettbutikk må du ha mulighet til å bestille. Ønsker du kun å informere om egen bedrift, vil fokuset ligget rundt det. Formålet nås alltid så lenge det er åpenhet og dialog om behov.

Call to action

Vi sørger for at nettsiden har nødvendige kontaktpunkter, slik at det blir så enkelt som mulig for en potensiell kunde å ta kontakt.

Bestillingsløsning

Våre nettløsninger kan inkludere bestillingsløsning for å øke salg på nett.

Nyhetsbrev fra Guru Digital
Meld deg på

INTERESSERT I GODE TIPS OM DIGITAL SYNLIGHET?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter rett i din e-postleser
close-link
Få tre timers gratis workshop
Søk nå

FÅ EN GRATIS WORKSHOP

Søk om å få en tre timers gratis workshop med oss. Vi ser på din digitale markedsføring og kommer med tips basert på hva du ønsker å oppnå. 
close-link