Om oss

Om oss

Guru Utvikling ble startet av Rune Skasberg og Robert Bekkesletten i 2013. Som hjemflyttede Grue-gutter ville de gi tilbake arbeidsplasser i innlandskommunen, nær Finnskogen. Nå har vi kontorer som dekker Innlandet og Oslo. 

Tydelig

Nær

Troverdig

Hjelpsom

Lønnsom

Vi skaper lønnsom markedsføring!

Vi er en gjeng engasjerte mennesker som er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring. Med kontorer på Kirkenær og i Oslo, samt et utviklerteam i Polen, jobber vi sammen for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes innenfor digital markedsføring.

Guru Utvikling tilbyr en rekke tjenester som dekker alt du trenger for en sterk digital tilstedeværelse. Fra innholdsproduksjon og digital annonsering til grafisk design og søkemotoroptimalisering (SEO), har vi kompetansen som skal til for å få deg til å skille deg ut i den digitale verden. Våre web-utviklere er også klare til å lage nettsider og nettbutikker som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Våre verdier er fundamentale for alt vi gjør. Vi legger vekt på klar kommunikasjon, nære kunderelasjoner, troverdighet og hjelpsomhet, alt med sikte på å levere lønnsomme resultater.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan Guru Utvikling kan hjelpe deg med å oppnå dine digitale mål gjennom digital markedsføring, innholdsproduksjon, grafisk design og søkemotoroptimalisering. Sammen kan vi bygge en sterkere og mer lønnsom fremtid for din bedrift.

... eller kontakt oss direkte

bildet viser en ansatt

Kaia Martine Holter Håkonsen

Mediegrafiker & Partner

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse