Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Guru Utvikling, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten.

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, benytter vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om besøkendes bevegelser på nett. Basert på dette får vi informasjon om sider som besøkes, hvilken side man kom fra, og hvor lenge besøket varer hos oss. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Vi bruker også HubSpot programvare. Dette programmet gir oss opplysninger om besøkende. Legger du igjen data på vår nettside vil vi også lagre informasjon om deg i vår database hos HubSpot.

Formålet med å samle inn data er:

-Skreddersy brukeropplevelsen på vår nettside

-Kommunisere med deg slik du ønsker dersom du legger igjen persondata (via f.eks. nyhetsbrev)

-Sende deg ønsket informasjon (dersom du ber om e-bøker, prislister, osv)

Vi benytter sosiale medier i vår markedsføring, og Facebook er den kanalen vi benytter oftest. For å skape en bedre brukeropplevelse mellom Facebook og vår nettside har vi installert Facebooks «pixel» – et skript som måler trafikk på tvers av Facebook og våre nettsider. Dataene som samles inn av pixelen benyttes til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. Her kan du lese mer om Facebook pixel.

Vi behandler kun persondata du selv velger å legge igjen på vår nettside.

Guru Utvikling selger eller formidler ikke personopplysninger til tredjepart – vi bytter heller ikke opplysninger med tredjeparter.  Vi tar personvern på alvor og vil ta alle forholdsregler for å beskytte dine personlige opplysninger.

Data du legger igjen på vår nettside lagres i vår database hos HubSpot. Ønsker du å melde deg av nyhetsbrev gjør du dette enkelt selv via en lenke på ett av nyhetsbrevene vi har sendt deg. Ønsker du å gjøre endringer, legge til eller slette data om deg selv? Kontakt oss på post@guru-utvikling.no.

Vi er underlagt norske lover og regler. I Norge er det Datatilsynet som kontrollerer at personvernregler blir fulgt.

Benytt vår kontakt-oss-side for ytterligere spørsmål til hvordan vi behandler dine persondata.