Peter Fekete blir ny salgs- og markedsansvarlig hos Guru Utvikling AS

bilde viser to menn som smiler og håndhilser

 Peter Fekete blir salgs- og markedsansvarlig i Guru Utvikling og starter 1. september. Fekete kommer fra stillingen som Marketing Manager Norden og Baltikum i Mapei.

– Jeg gleder meg. Guru Utvikling er en positiv og salgsorientert organisasjon, og jeg har stor tro på eierne og filosofien i selskapet. Jeg håper å bidra til vekst og at Guru blir et enda mer fremoverlent selskap.
Gjennom jobben i Mapei har jeg fulgt Guru Utvikling i flere år, og jeg har lagt merke til den positive og offensive arbeidsmåten selskapet har, sier Fekete.

Peter Fekete kommer fra stillingen som Marketing Manager Norden og Baltikum i Mapei, en stilling han har hatt de siste 14 årene. I Mapei har han vært med å bygge opp en svært solid merkevare både lokalt og nasjonalt. I Mapei har han også vært Key Account for kundene på Island og i Baltikum.

– Vi er svært glade for å få med en så solid ressurs i teamet vårt. Vi skal bygge videre på det gode arbeidet våre medarbeidere har lagt ned, og vi ser fram til å benytte oss av Peters store nettverk gjennom mange år, sier daglig leder i Guru Utvikling, Rune Skasberg.

Vil åpne nye dører

Peter Fekete ser frem til å møte kunder ansikt til ansikt igjen.

– Det blir spennende å være i frontlinjen og å kjenne på salgsgleden igjen. Jeg håper jeg kan bidra til å åpne dører til nye kunder og markeder. I Mapei har jeg sett effekten av å jobbe med digital markedskommunikasjon og viktigheten av å jobbe tett med et byrå som sitter på verdifull kompetanse, slik Guru gjør. De aller fleste bedrifter i dag satser på digital markedskommunikasjon, men ikke alle har mulighet til å ansette ekspertisen selv. For å få maks ut av den digitale satsingen, er det viktig å vite hva som gir konverteringer og hva som ikke gjør det. Jeg har tro på at det er lettere å investere i digital kommunikasjon når du kan vise til faktabaserte resultater, sier Fekete.

Selv om Peter Fekete kommer til å være mye «på farten», ifølge han selv, skal han etter planen være en dag i uken på hovedkontoret til Guru Utvikling på Kirkenær, et sted han kjenner godt fra barndommen.

– Filletante Mary og filleonkel Helge drev bakeriet i hovedgata på Kirkenær da jeg var liten gutt. Det var et spennende sted å dra til, og vi var der ofte. Jeg har mange gode minner derfra, sier han.

Om Guru Utvikling

Guru Utvikling er et rådgivnings- og markedsføringsselskap som hjelper kunder over hele landet med digital tydelighet. Bedriften har 16 ansatte med komptanse innen innholdsproduksjon, søkemotoroptmimalisering, sosiale medier, utvikling av nettsider og grafisk design.

Selskapet hadde en omsetning på 14,3 millioner i 2021. Hovedkontoret ligger på Kirkenær, i Innlandet fylke, med avdelingskontorer i Oslo og Warszawa.

 

Flere innlegg

Bildet viser Irene, Damian og Tomasz som har blitt nye partnere i Guru Utvikling

Tre nye partnere

-Kjempehyggelig, og veldig overraskende. Det sa leder for leveranseteamet Irene

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse