Rally Sweden VIP

Rally Sweden og Guru Utvikling samarbeider om Rally Sweden VIP

Kirkenær Arena har blitt en attraksjon for både tilskuere og sjåfører under det tradisjonsrike Rally Sweden. Inneværende år var det over 10.000 tilskuere på etappen i Grue kommune. Også kommende år vil Kirkenær Arena ta imot verdenseliten i rally, og lokale Guru Utvikling skal bistå svenskene med VIP-salget.

– Vi har kommet til enighet om en ny avtale om salg av VIP-billetter til distriktets klart største arrangement. Vi samarbeidet også rundt årets VIP-arrangement, og vi fikk til en god happening for Rally Sweden sine VIP-gjester noe vi vet svenskene var fornøyde med, sier en fornøyd Rune Skasberg (Daglig Leder Guru Utvikling AS).

Marknadsansvarlig i Rally Sweden, Kristofer Sten, uttalte følgende:
– Vi är väldigt nöjda med Guru Utvikling AS och deras jobb för oss med Rally Sweden 2015. Deras engagemang, ansvar och vilja att sälja våra produkter i Norge är jag mycket nöjd med. Vi ser fram emot att jobba vidare inför 2016.

Neste års arrangement er tidsberammet til 11.-14. februar, og etappen på Kirkenær er fredag 12. februar. Vi gleder oss til å se om Andreas Mikkelsen (Volkswagen) kan hamle opp med Ogier (Volkswagen) og Neuville (Hyunday) denne gangen. Les mer om rallyet på den offisielle siden til Rally Sweden.

VIP-salget har startet, og dere kan ta kontakt via rally@guru-utvikling.no eller benytte kontaktskjemaet.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse