Ser nye samarbeidsmuligheter med Elverum Håndballklubb

Bildet viser guru ansatte foran en roll up

I begynnelsen av desember inngikk Guru Utvikling AS sponsorsamarbeid med Elverum Håndball. Salgs- og markedsansvarlig i Guru Utvikling, Peter Fekete mener klubben er blant de dyktigste i landet til å bygge B2B-nettverk, samtidig som de er i Norgestoppen når det gjelder inkludering.

– Det aller viktigste for oss er at Elverum Håndballklubb står for de samme verdiene som vi gjør. Vi ønsker å støtte opp om en klubb som i tillegg til å satse på eliten også satser på både kvinner, menn, barn og ungdom, sier Peter Fekete.

God intern motivasjon

Guru Utvikling har status som patriotpartner for Elverum Håndballklubb, og salgs- og markedsansvarlig ser frem til å bli godt kjent med de andre partnerne.

– Klubben er flinke til å legge forholdene til rette, og de arrangerer mange aktiviteter i løpet av sesongen for samarbeidspartnerne sine. Der kommer vi til å være til stede så ofte vi kan, sier Fekete.

– Samarbeidsavtalen gir våre medarbeidere muligheten til å følge norsk topphåndball i Terningen arena. Dette vil være god intern motivasjon.

Et eksempel til etterfølgelse

Også daglig leder Rune Skasberg er svært tilfreds med den nye samarbeidsavtalen.

– Elverum håndballklubb er som kjent i den aller ypperste eliten både her hjemme og internasjonalt. Likevel er de opptatt av å favne mangfoldet og å ta samfunnsansvar. Det mener vi er et eksempel til etterfølgelse, og akkurat de verdiene som vi også ønsker å stå for, sier Rune Skasberg, som gleder seg til å se storlaget i aksjon på hjemmebane i vinter.

Vil tilføre nettverket kompetanse

Markedsansvarlig Kalle Björkman i Elverum Håndballklubb forteller at klubben er veldig glad over å få inn Guru Utvikling i B2B-nettverket sitt.

– Å få med nye samarbeidspartnere som motivert går inn for å bygge Elverum Håndball og Innlandets største B2B-nettverk er veldig kult, sier Björkman.

– Guru Utvikling kommer til å tilføre nettverket kompetanse som de andre samarbeidspartnerne vil ha nytte av. Gjennom dialogen med Peter og Rune har vi merket oss at de har en tydelig tanke om hvordan de ønsker å få til et vellykket samarbeid.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse