Sofie Lindseth Sletbakken: Ny markedskonsulent i Guru Utvikling

Sofie Lindseth Sletbakken: Markedskonsulent i Guru Utvikling på kontoret

Denne høsten ble Sofie Lindseth Sletbakken en del av teamet hos Guru Utvikling. Sofie er 24 år gammel, kommer fra Kongsvinger og har de siste 4 årene bodd i Oslo. Med en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania er Sofie nå klar for nye utfordringer som markedskonsulent.

Jeg ville ha denne jobben fordi det er ‘best of both worlds’ jobb, hvor man både får ha en ordentlig dialog med kunder og jobbe med dem, samtidig som man får være kreativ og jobbe som en rådgiver, forteller Sofie.

Godt ivaretatt fra første stund

I likhet med mange andre nyutdannede syntes Sofie det var vanskelig å finne drømmejobben etter studiene, og bestemte seg for å søke på forskjellige stillinger. Jobben hun til slutt endte opp med fant hun likevel utenfor de tradisjonelle kanalene.

 

Min stefar har samarbeidet med Guru Utvikling tidligere, og da han så denne stillingen utlyst sa han at denne måtte jeg bare søke på, forteller Sofie. Så da gjorde jeg det.

Det er hun glad for at hun gjorde, da hun har hatt et godt inntrykk fra første stund, og var positivt overrasket allerede første gang de møttes, under intervjuet.

 

– De tok godt vare på meg i en situasjon hvor man ofte kan være litt nervøs, og det var tydelig at de var veldig proffe, noe som gjorde at dette var jobben jeg landet på, sier Sofie.

 

Sofie Lindseth Sletbakken: Markedskonsulent i Guru Utvikling på kontoret
Sofie trives godt på Oslo-kontoret.

 

Viktig å lytte til kunden

Med en spesialisering innenfor digital markedsføring og tidligere erfaring fra kundeservice og utelivsbransjen, har Sofie opparbeidet seg et bredt kunnskapsgrunnlag som hun nå drar nytte av i sin nye stilling hos Guru Utvikling.

 

Sofie tror det er viktig å få en ordentlig dialog med kundene, slik at de kan føle seg avslappet og komfortable i samarbeidet. Dette er nødvendig for at resten av prosessen skal bli så bra som mulig.

 

Det viktigste i denne jobben er nok at man er flink til å lytte til kunden. Rett å slett bare å være seg selv egentlig, da dette gjør det lettere for kunden å være avslappet når man snakker sammen, spesifiserer Sofie.

Selv føler hun at disse verdiene gjenspeiles internt i Guru Utvikling, hvor hun forteller om et inkluderende miljø og godt samhold gjennom blant annet sosiale samlinger og Kahooter.

 

Trives med fart og spenning

Når hun ikke er på jobb er Sofie veldig interessert Formel 1 og ser mye på det, men liker også fotografi, mote og å være sosial. Hun følger også med på fotball da kjæresten hennes spiller i eliteserien i Sandefjord, men sier at det er Formel 1 som er deres store felles interesse.

 

– Jeg er en nok litt guttejente, for jeg elsker fart og spenning. Jeg har alltid vært en del av gutta, og gått veldig godt overens med dem, fortelle Sofie om fritidsinteressene sine.

 

I løpet av tiden i Guru Utvikling så langt har Sofie lært mye, og setter særlig pris på hvordan dagene aldri er like. Hun gleder seg til å bruke høsten på å bli kjent med kunder, samarbeide med kolleger og jobbe mot interne mål.

 

Jeg tror jeg har mye å bidra med sosialt. Det er veldig viktig for meg å gjøre kollegaer gode, og jeg synes det er ekstra gøy å bidra med å nå de målene vi har satt, både internt og eksternt, sier Sofie.

Sofie Lindseth om digital markedsføring

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse