Digital Annonsering

Finn riktig målgruppe

Det er viktig å finne riktig målgruppe, før utformingen av den digitale markedsføringen.

Synlighet på nett

Synlighet på nett innebærer blant annet bruke riktig spredningskanal, som for eksempel Facebook og Google.

Bruk av kvalitetsinnhold

For å lykkes må det digitale innholdet være både søkbart, troverdig og relevant for din målgruppe.

Annonsering i sosiale medier

PLATTFORM

Annonsering i sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn kan hjelpe bedrifter å øke synligheten for sine produkter og tjenester.

Med målrettet annonsering basert på relevante søkeord, kan bedrifter nå ut til sin ønskede målgruppe og øke sjansene for konverteringer.

Ved å utnytte funksjonene i disse sosiale mediene, kan bedrifter også bygge sterkere merkevarebevissthet og engasjere seg med sitt publikum på en mer personlig måte.

bildet viser en ansatt

Google annonsering

PLATTFORM

Google annonsering og Google Remarketing gir deg muligheten til å øke synligheten til virksomheten din, nå ut til en bredere og mer relevant målgruppe, og øke konverteringer og trafikk.

Med Google Ads kan du målrette annonser til spesifikke søkeord og interesser, mens Google Remarketing lar deg nå ut til kunder som allerede har vist interesse for deg og det du tilbyr.

Dette kan bidra til å bygge merkevarebevissthet og øke kundelojaliteten.

Guru Utvikling er Google Partner.

bildet viser en ansatt

Guru Digital

Med vår løsning Guru Digital tar vi hånd om hele verdikjeden, gjennom hele året.

Vi lager innholdet på nettsiden, sikrer at nettsiden din fungerer optimalt og sprer innholdet på sosiale medier. Slik blir du synlig 24/7.

Alt henger sammen

Ofte stilte spørsmål

Det er markedsføring av produkter eller tjenester via digitale kanaler som sosiale medier, e-post, søkemotorer og nettsteder.

Kostnaden kan variere enormt, men du kan starte med et lite budsjett og skalere opp etter hvert som du ser resultater.

Identifiser målgruppen din, velg de riktige digitale kanalene, og start med grunnleggende kampanjer. For å maksimere effekten, vurder å bruke et markedsføringsbyrå.

Velg kanaler hvor din målgruppe tilbringer mest tid, som kan være sosiale medier, Google, eller spesifikke nettsteder.

Bruk analyseverktøy for å spore engasjement og konverteringer, og juster strategiene dine basert på denne dataen.

Ønsker din bedrift å lære mer om sosiale medier?

Guru Utvikling tilbyr kurs i sosiale medier som fokuserer på viktigheten av å bruke disse kanalene på en lønnsom måte. Kurset gir en omfattende innsikt i de ulike sosiale mediene og hvordan man kan bruke dem til å bygge merkevarebevissthet og øke salg.

Deltakerne vil lære om annonsering og markedsføring på sosiale medier og hvordan utvikle en effektiv strategi for sosiale medier.

Ved å delta på dette kurset vil bedrifter lære å utnytte kraften i sosiale medier til å bygge et engasjert publikum og øke salgspotensialet. Det er viktig å ha en forståelse av sosiale medier og hvordan man kan bruke dem på en effektiv måte for å få suksess i dagens digitale verden.

Med dette kurset vil bedrifter lære om de ulike plattformene som Facebook, Instagram, og LinkedIn, og få erfaring med hvordan man kan optimalisere innsatsen på hver av disse.

Dette kurset passer for alle som ønsker å lære mer om sosiale medier og hvordan det kan brukes til forretningsformål. Kurset vil være spesielt nyttig for bedriftsledere og andre ansatte.

Ved å delta på dette kurset vil bedrifter lære hvordan de kan bygge en sterk tilstedeværelse på sosiale medier og øke salgspotensialet på en lønnsom måte.

... eller kontakt oss direkte

bildet viser en ansatt

Anita Skavåsen

Kundekonsulent

bildet viser en ansatt

Steffen Johnsrud Aaserud

Senior markedskonsulent & Partner