Nettside

Finn riktig målgruppe

Nettsiden skreddersys med utgangspunkt i bedriftens målgruppe, tjenester og budskap.

Brukervennlig og oversiktlig

Det er viktig at bedriftens nettside fremstår som både brukervennlig og oversiktlig.

Synlighet på nett

For å gjøre bedriftens nettside synlig på nett, brukes blant annet søkemotoroptimalisering og digital annonsering.

Guru Utvikling produserer nettsider og nettbutikker i WordPress, som er en av verdens største nettsideplattformer. Dette gir deg som kunde store muligheter for tilpasning og forbedring av nettsiden din.

Vi utvikler alle nettsidene våre på et eksternt domene for å unngå å påvirke eksisterende nettsider. Når den nye nettsiden er ferdigstilt, erstattes den gamle, og eierskapet overføres 100 % til deg som kunde etter endt leveranse.

For å kunne analysere trafikken på nettsiden din og optimalisere den for søkemotorer, implementerer vi analyseverktøyene Google Analytics og Google Search Console. Dette gjør det mulig å få innsikt i hva som fungerer bra og hva som kan forbedres, og dermed øke synligheten til nettsiden din.

Hvis du trenger hjelp til å kjøpe domene og sette opp webhotell, så kan vi bistå deg med det også. Vi ønsker å gjøre prosessen med å lage en nettside så enkel og smidig som mulig for deg som kunde.

Skreddersøm

PLATTFORM

En skreddersydd nettside er en nettside som er designet og utviklet spesielt for en bestemt kunde eller formål.

Denne typen nettsider er vanligvis unike og tilpasses etter kundens behov og ønsker, og kan omfatte spesifikke funksjoner og tilpasninger som ikke er tilgjengelige på malbaserte nettsider.

bildet viser en ansatt

Malbasert

PLATTFORM

Du, som kunde, velger mellom våre ulike definerte maler for nettside.
Det overordnede designet vil da være låst, men vi tilpasser etter kundes ønskede farger, fonter og omfang av innhold.
 
Overordnet mål med nettsiden er å skape en brukervennlig side som skal være informativ og lede til konvertering, i form av kontakt eller ordre.‌
bildet viser en ansatt

Vår prosess

Slik jobber vi med ditt nettsideprosjekt. 

bildet viser 3 utsagn

Alt henger sammen

Vedlikehold

Guru Utvikling tilbyr vedlikeholdsavtale som skal sikre oppdragsgivers nettside. Vi sørger for at nettsiden har oppdatert versjon av WordPress og utvidelser, samt at vi tar ansvar ved f.eks. dataangrep. I tillegg tar vi jevnlig backup for å sikre oppdragsgivers innhold og installasjon.

Support

En support-avtale gir rask og profesjonell hjelp ved problemer på nettsiden, på den måten sikrer man at endringer på nettsiden blir gjort på en effektiv og trygg måte. Guru Utvikling tilbyr to typer support-avtaler, og tilbys kun de kunder som har gyldig vedlikeholdsavtale. 

... eller kontakt oss direkte

bildet viser en ansatt

Kaia Martine Holter Håkonsen

Mediegrafiker & Partner

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse