Søkemotoroptimalisering

Søkemotor-
optimalisering

Økt rangering

SEO-arbeid kan gi deg høyere rangering i Google ved å optimalisere nettstedet for relevante søkeord og søkefraser, forbedre brukeropplevelsen og øke autoriteten og tilliten til nettstedet ditt.

Synlighet på nett

Ved å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer vil du kunne øke synligheten og trafikken din fra organisk søk.

Relevant trafikk

Du får relevant trafikk til nettsiden din gjennom SEO-arbeid fordi det fokuserer på å optimalisere innholdet og nettstedet for de søkeordene som er mest relevante for din målgruppe.

On-page SEO

On-page SEO er en viktig del av søkemotoroptimalisering som fokuserer på å optimalisere innholdet på en nettside for å forbedre synlighet og rangering i søkemotorresultater.

Dette kan oppnås ved å bruke relevante søkeord og søkefraser i innholdet, optimere bilder og videoer, forbedre navigasjonen og brukeropplevelsen, og sørge for riktig formatering av innholdet. For å jobbe med on-page SEO, er det viktig å kombinere kunnskap om søkemotoroptimalisering, innholdsmarkedsføring og digital innholdsproduksjon.

En grundig analyse av innholdet på nettsiden, samt optimalisering av metadata, kan også bidra til bedre synlighet og økt trafikk til nettstedet.

bildet viser en ansatt

Off-page SEO

Off-page SEO handler om å bygge autoritet og omdømme for nettsiden din gjennom aktiviteter utenfor selve nettsiden.

Dette inkluderer å skaffe relevante lenker fra andre nettsider og publisere i sosiale medier, samt å få omtale og deling av innholdet ditt. Målet er å øke synligheten og troverdigheten til nettsiden din, og dermed forbedre rangeringen i søkemotorer. For å lykkes med off-page SEO er det viktig å fokusere på kvaliteten og relevansen til lenkene og aktivitetene.

En effektiv off-page SEO-strategi vil støtte opp om innholdsmarkedsføring og digital innholdsproduksjon, og bidra til å øke trafikk og konverteringer på nettsiden din.

Alt henger sammen

Vil du høre mer om Guru Digital?

... eller kontakt oss direkte

bildet viser en ansatt

Jonas Bjørge Paulsen

Markedskonsulent & analyse