Tre nye partnere

Bildet viser Irene, Damian og Tomasz som har blitt nye partnere i Guru Utvikling

-Kjempehyggelig, og veldig overraskende. Det sa leder for leveranseteamet Irene Skoglund da hun mottok diplomet som synlig bevis på at hun er tatt opp som ny partner i Guru Utvikling AS. Også de to andre nyutnevnte partnerne, Damian Kursa og Tomasz Musiał er glade og takknemlige for å ha fått denne annerkjennelsen.

-Dette er vel fortjent, og en anerkjennelse som de får for utmerket innsats gjennom flere år. Vi ønsker å vise at vi satser på våre ansatte. Det er deres kompetanse og innsats som gjør at vi lykkes, sier daglig leder Rune Skasberg hos Guru Utvikling AS.

Mange godord

Daglig leder Skasberg har mange godord om de nye partnerne. Han mener alle tre har bidratt på en utmerket måte til at Guru Utvikling AS når ambisjonene om fornøyde kunder og vekst.

-Irene er en dyktig og svært pliktoppfyllende leder for vårt leveranseteam. Siden hun ble ansatt i 2020 har hun bidratt svært godt til å organisere og videreutvikle våre leveranser på en utmerket måte. I tillegg er hun en positiv person som er svært godt likt både av kunder og kollegaer.

-Damian er en dyktig medarbeider som jobber utrettelig for å levere best mulig resultater for våre kunder. Siden 2019 har han jobbet hardt for å videreutvikle våre leveranser. Med sin faglige tyngde har han strukket seg langt for å levere det beste for våre kunder. Med sin rolle som CTO er han en svært viktig ressurs for oss, og svært godt likt av sine kolleger.

-Tomasz er en pliktoppfyllende og dyktig medarbeider. Siden 2019 har han hatt en utrolig reise hvor han har bidratt til å videreutvikle både selskapet og seg selv.
Med ansvar for template-nettsider og Google-annonsering er han en svært viktig ressurs for oss. Også Tomasz er svært godt likt av sine kollegaer.

Et godt og solid lag

Irene Skoglund forteller at utmerkelsen kom helt overraskende på henne.
-Jeg har jo hatt dette som et mål siden jeg startet hos Guru, det må jeg innrømme. Men siden et av kriteriene er at man skal være ansatt i fire år, minst, hadde jeg ikke noen som helst forventning om dette før enn tidligst sent neste år, sier hun.

-Jeg føler at jeg kan påvirke enda mer i hverdagen nå, og gleder meg til å fortsette med oppbrettede ermer. Jeg må jo si at når to til fra teamet mitt fikk denne rollen, Tomasz og Damian, da ble jeg skikkelig rørt og stolt. De har stått på skikkelig. Vi er et godt etablert og solid lag vi i leveranseteamet.

Du vil kanskje også lese: Det polske leveranseteamet

En enorm ære

Damian Kursa mener at det å bli en partner i selskapet etter fire års arbeid er en enorm ære og «en tydelig anerkjennelse av min dedikasjon og bidrag til selskapets vekst», som han sier.

-Jeg er ubeskrivelig takknemlig. Å arbeide med mennesker i vårt selskap er en ekte glede for meg. Vi utgjør et samkjørt og lidenskapelig team, klare for felles utfordringer og for å nå nye mål. Dette er ikke bare en profesjonell milepæl for meg, men også noe som motiverer meg til videre utvikling og samarbeid om vår fremtid.

En motiverende utmerkelse

Tomasz Musiał ga uttrykk for at det er veldig spesielt å bli verdsatt på denne måten «etter den lange reisen jeg har gjennomgått siden starten hos Guru», som han sier.

-Det er en svært givende og motiverende opplevelse etter mange års hardt arbeid og forpliktelse til selskapets verdier. Videre har det økt nivået av ansvar og engasjement for å skape en bedre fremtid for selskapet. Og på det personlig plan er det et øyeblikk for feiring og takknemlighet for de mulighetene selskapet har gitt meg og den støtten jeg får fra hver eneste kollega på daglig basis.

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Rune Skasberg

Daglig leder

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse